Нощеска към полунощ, по спешност ми се наложи да отида до Младост 1А до една ветеринарна клиника,за да спася едно котешко животче. На връщане към 01:30АМ-01:45АМ в стеснения участък на "Цариградско шосе" в посока Орлов мост,около "Аутотехника" и Полиграфическия,кво виждат кьоравите ми очи един малоумник с червен голф 2-ка в тъй нареченото насрещно- то нали лентите са отделени само с колчета със знаци,прави слалом между колчетата !!!!! Хем ме вижда -хем продължава слалома малоумника -ту е в моята лента,ту е в неговата.Аз на спирачките и клаксона,оня отзад едва не ми се нахендри в задницата- а тоя идиот продължава слалома -на 5 метра от мен! .Ще загуби за момент управлението на колата-и хайде у статистиката на КАТ и моргите не дай си боже!!!!После що има статия в "Стандарт" за убийците на пътя с Голфове-е от такива идва това лошото име и статиите по медиите!?!?!?! Аман от убийци и самоубийци!!!
сещам се кой е колегата - добре че на лъснали стикерите да ги видиш. тогава щеше да е по лошо ама нейсе......... нощно време Цара е чист за такива слаломи и др.само малко колегите от КАТ развалят калимерата!
Аз такива обикновенно ги удрям с джипката и си заминавам, верно после си правя огледала туй-онуй ма вече ми е писнало, имам 2ма такива дето се правеха, единия се въртя щото е много умен Имам само две деруги на ръбовете на предната броня