bTV извънредна емисия - Безредиците в Красна поляна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:Vizor написа:дид качи го на друго място
щото като отворя директорията ти и ми дава 19мб файл
ако искаш да ти дам фтп да го ъплоуднеш ?
Аз пък не мога да вляза в датата заради гадното испански прокси - дай го някъде другаде Дидко
Клик тука
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябваше да се потуши възможно най-бързо, показно и с демонстрация на възможно най-много сила от страна на полицята за да не им минава подобни мисли друг път....сега може да решат на всякаде из България да правят подобни безредици като няма адекватна реакция.
-------------------
От доста време ми се иска да задам един въпрос - Защо на всяка тема свързана с обидини квалификации отправени към роми се реагира незабавно, а към теми обиждащи полицай примерно няма никаква реакция?
-------------------
От доста време ми се иска да задам един въпрос - Защо на всяка тема свързана с обидини квалификации отправени към роми се реагира незабавно, а към теми обиждащи полицай примерно няма никаква реакция?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
jettro написа:Трябваше да се потуши възможно най-бързо, показно и с демонстрация на възможно най-много сила от страна на полицята за да не им минава подобни мисли друг път....сега може да решат на всякаде из България да правят подобни безредици като няма адекватна реакция.
-------------------
харесва ми мнението ти...наистина действията срещу ромските малцинства трябва да са адекватни и силови...
п.с. и мен ме интересува отговор на втората част от поста ти...
п.с. 2. едно време влизаха няколко БТР-а в нашата махала...циганите лягаха по земята и умираха от страх...ходиха на работа и бяха като агнета...сега понеже са гласподаватели и им правят яки минети ежедневно от което страдаме ние данъкоплатците...най вече заради неудобството от съжителство с тези животни.../има изключения...има приятели роми добре образовани и със срам приемат циганското си потекло/
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jettro написа:От доста време ми се иска да задам един въпрос - Защо на всяка тема свързана с обидини квалификации отправени към роми се реагира незабавно, а към теми обиждащи полицай примерно няма никаква реакция?
благодаря за забележката.. ще обръщаме вече по-сериозно внимание и върху подобен род, цитирани от теб изказвания
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
wili98 написа:jettro написа:От доста време ми се иска да задам един въпрос - Защо на всяка тема свързана с обидини квалификации отправени към роми се реагира незабавно, а към теми обиждащи полицай примерно няма никаква реакция?
благодаря за забележката.. ще обръщаме вече по-сериозно внимание и върху подобен род, цитирани от теб изказвания
Същото би трябвало да важи и за обида на държавата и другите нейни институции

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
силно мнение от клубовете в дира:
Ташунко (15.08.2007 г. | 12:20ч.)
"За нази циганска сган е необходим един Арлин Антонов. През 1991 год той беше шеф на РДВР Пазарджик и там избухна цигански бунт. След като ги предупреди да прекратят безчинствата и те не се подчиниха с един танк и булдозер събори цял цигански квартал, а полицаите с палки и маркучи изпочупиха много цигански глави.Да видите как мирясаха и след това се хвърляха да му целуват краката . Циганине разбира само от бой.Управляващите да не се правят на ощипана мома а да покажат ,че в България има власт, която държи да се спазват законите от всички.Който не е ходил в циганския квартал да отиде и да види каква мръсотия са направили жителите му. Чехите са прави като ги затвориха в гето без да имат възможност да излизат.Скапаните западняци защо не ги интегрираха в Нормегия а ги натовариха на самолет и ни ги върнаха с наложен платеж.От тази пасмина нищо не става, и ако не вземем сериозни мерки действително косовския вариант ни чака.Вместо България след 10 години ще има територия ЦИГАНИЯ. "
Какво мислите?
Ташунко (15.08.2007 г. | 12:20ч.)
"За нази циганска сган е необходим един Арлин Антонов. През 1991 год той беше шеф на РДВР Пазарджик и там избухна цигански бунт. След като ги предупреди да прекратят безчинствата и те не се подчиниха с един танк и булдозер събори цял цигански квартал, а полицаите с палки и маркучи изпочупиха много цигански глави.Да видите как мирясаха и след това се хвърляха да му целуват краката . Циганине разбира само от бой.Управляващите да не се правят на ощипана мома а да покажат ,че в България има власт, която държи да се спазват законите от всички.Който не е ходил в циганския квартал да отиде и да види каква мръсотия са направили жителите му. Чехите са прави като ги затвориха в гето без да имат възможност да излизат.Скапаните западняци защо не ги интегрираха в Нормегия а ги натовариха на самолет и ни ги върнаха с наложен платеж.От тази пасмина нищо не става, и ако не вземем сериозни мерки действително косовския вариант ни чака.Вместо България след 10 години ще има територия ЦИГАНИЯ. "
Какво мислите?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:chefito написа:Какво мислите?
не мога да кажа, щото съм пацифист и демократ по душа
само ще кажа, че няма по-големи лицемери от старите европейски демократични държави
точно защото си пацифист би трябвало да мислиш една идея напред и да търсиш мира...а нещата не отиват на мир ако продължават да ескалират и да не получават насреща силов удар или какъвто и друг ответен удар
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:jettro написа:От доста време ми се иска да задам един въпрос - Защо на всяка тема свързана с обидини квалификации отправени към роми се реагира незабавно, а към теми обиждащи полицай примерно няма никаква реакция?
И аз благодаря че обърна внимание.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Спрете със тия роми ли са цигани ли са , мангали ли са - това трябвало , онова трябвало!Не е и работа да се влиза с БТР-и , не трябва да има толкова омраза във хората едни към други!Евала на китайците,че си висят политиците по бесилки!От управниците зависи да ти направят комфортна среда за живеене в квартала , по улиците - ама нали са хванали господ за шлифера и им дреме за проблемите на хората!
Като е циганин, кво? Къде живее, какви лична карта има- циганска ли?! Има закони и ред, нарушителите се предупреждават, задържат, наказват. Безредиците са нарушаване на обществения ред. И полицаите стояха и гледаха безпомощно като телета търпяха критики, обиди и подигравки, щот видиш ли "от горе" не им стиска да издадат заповед за потушаване на безредиците, че да няма етнически конфликт. АВЕ НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ ВЕ 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
клубове в дира:
цитирам:
"до РУМЕН ПУТКОФФ (15.08.2007 г. | 12:45ч.)
Г-Н МИНИСТРЕ, АЗ ПАК ДА ВИ ПОПИТАМ: ЕКОЛОЗИТЕ, ПЕНСИОНЕРИТЕ И МИНЬОРИТЕ С БРАДВИ, НОЖОВЕ И БУХАЛКИ ЛИ ПРОТЕСТИРАХА, ЧЕ ”СМЕЛИТЕ” ви служители ГИ ПРЕБИВАХА ??? И ЗАПЛАШВАХА ЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ???? СКАНДИРАХА ЛИ ”СМЪРТ” , ЧЕ ВИ СЕ СТОРИХА ТОЛКОВА ОПАСНИ, ТА РЕШИХТЕ ДА ГИ ПРЕБИВАТЕ? А ПОНЕЖЕ СПОРЕД ВАС СБЛЪСЪКЪТ В КРАСНА ПОЛЯНА НЕ БИЛ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА- ВИЖТЕ РЕПОРТАЖИТЕ, ДОКАТО ОБРЪЩАТЕ ПОРЕДНАТА ВОДКА ИЛИ ПИКАЕТЕ В НЯКОЙ ФОНТАН...."
цитирам:
"до РУМЕН ПУТКОФФ (15.08.2007 г. | 12:45ч.)
Г-Н МИНИСТРЕ, АЗ ПАК ДА ВИ ПОПИТАМ: ЕКОЛОЗИТЕ, ПЕНСИОНЕРИТЕ И МИНЬОРИТЕ С БРАДВИ, НОЖОВЕ И БУХАЛКИ ЛИ ПРОТЕСТИРАХА, ЧЕ ”СМЕЛИТЕ” ви служители ГИ ПРЕБИВАХА ??? И ЗАПЛАШВАХА ЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ???? СКАНДИРАХА ЛИ ”СМЪРТ” , ЧЕ ВИ СЕ СТОРИХА ТОЛКОВА ОПАСНИ, ТА РЕШИХТЕ ДА ГИ ПРЕБИВАТЕ? А ПОНЕЖЕ СПОРЕД ВАС СБЛЪСЪКЪТ В КРАСНА ПОЛЯНА НЕ БИЛ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА- ВИЖТЕ РЕПОРТАЖИТЕ, ДОКАТО ОБРЪЩАТЕ ПОРЕДНАТА ВОДКА ИЛИ ПИКАЕТЕ В НЯКОЙ ФОНТАН...."
Върни се в “ОФФ-Топик - други”