Днес се спуснах по двупосочното т.нар. "изходящо платно", което е наполовина отремонтирано, за което евала... обаче, ми направи впечатление, че въпреки че се движех с 60-70 доста подрусваше. Т.е. струва ми се по-неравно отколкото беше. Май от много бързане малко са претупали нещата ... Не знам може така да ми се е сторило..
Споделете впечатления
Първи впечатления от "новото Цариградско"=ремонт
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първи впечатления от "новото Цариградско"=ремонт
Последна промяна от megalodon на Пон 27 авг 2007 15:42, променено общо 2 пъти.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
По всички ремонтирани пътища е така за съжаление.Ефекта е от слаби геодезисти и непредвидено слягане на почвата ,или най-вероятно от затварянето на очите пред горните два фактора
Тия пътища на вълнички не издържат дълго-знам го щото пътувам по подбалканския постоянно и там през 2 години го правят и се повтаря картинката
-очаквах поне на най-важната градска артерия в страната да не правят подобни търотий.

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Какво ще рече зле...току шо поставен асфалт...баси тия с верижен трактор ли са подравнявали?!
Ще рече че си е еба*о и качеството.
Аз мисл;ех да пиша ама не посмях че щеше да ми е за 8 път тая седмица да плюя за тия и ми писна . Друса - майката си джаса ти казвам.
По добре да си го бяха оставили така.
Представям си с 80 кво ще става - мисля че вече Борис 3 ще има конкуренция.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
maniak написа:На мен първото ми впечатление беше точно че е неравно покрай университета. Въобще време ли му беше на царградското или просто някой трябваше да вземе много пари за ремонта?
ББ
каза, че асфалта е много остарял и изслъскан и износен и от това ставал икатастрофите
и това било лицето на софия и ще се прави ремонт и това е
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Някой се нагълта с хиляди а ние ще си трошим колите отново. То не друса - то си енаправено по технологията - като морските вълни.... върши напреде, пориш асфалта и камъчетата звънят под тебе, додато се подрусваш в такт със скоростта.
Отправям предложение и въпрос.
Да съберем инициативен комитет и с едно писмо от клуба да отправим запитване към някоя телевизия да ги накараме да направят репортаж. Да видим и какво ще каже кмета, защото освен, че си е зле така и ще го оставят....и пак ние си плащъме данъци, глаби, полицаите неса виновни а ние плащаме пътен данък - маааама им.
Да съберем инициативен комитет и с едно писмо от клуба да отправим запитване към някоя телевизия да ги накараме да направят репортаж. Да видим и какво ще каже кмета, защото освен, че си е зле така и ще го оставят....и пак ние си плащъме данъци, глаби, полицаите неса виновни а ние плащаме пътен данък - маааама им.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
sebastianz55 написа:Някой се нагълта с хиляди а ние ще си трошим колите отново. То не друса - то си енаправено по технологията - като морските вълни.... върши напреде, пориш асфалта и камъчетата звънят под тебе, додато се подрусваш в такт със скоростта.
глобите и полицаите имат отношение към закона за движение по пътищата и правилника за неговото прилагане. кво са виновни, че не са направили ремонта като хората.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: