цунтрално с дистанционно около 30-40 лв не повече че и за 4 врати дажеCCCP_FAN написа:a какви пари ти струва удоволствието?
Дистанционно ОТВАРЯНЕ на вратите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи като пари на мен ми излезе 15-20 лв защото имах модула за централно (прилича на аларма ама разликата му е че не цирика
) ако нямаш си купваш мисля че са по 30-40 лв обаче гледай да е с 2 копчета на дистанционното. Слагаш машинки за централно на палеца който отваря вратата като дръпнеш дръжката. Жиците ги правиш на едната врата примерно "зелена към зелена" и "синя към синя" а на другата врата "зелена към синя" и "синя към зелена" за даможе когато натиснеш копче 1 да отваря само 1-та врата при копче 2 - другата
и си готов машинкице за централно са по 6-7 лв. 5 лв кабел
и си свиркаш
малко бира с фъстъчки за подкрепа 1-2-ма да ти мърморят на главата да не умреш от скука и си готов
- toti_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- counterbass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нещо подобно и при мене.за сега задния ми капак-голф 2-е направен без регистрацията в него,а в бронята,та и без ключалката нали се отваря с електронно заключване,та до преди да го сменя беше с реле от стартер на лада-сигур защото са по-евтини,та съм се навил и аз вратите да ги правя така.само че аз мисля да махна бравите изобщо,обаче не ми се запълват дупки,боядисвания на врати...ще сложа от ония декоративните спойлери,дето по принцп са за преден капак.добре стои,опитвал съм само.та 2 машинки за ел.закл.устройство ще се опитам да намеря някое евтинко,номера със закачането на "отварачките за вратите ще го измисля,и остава ся само средствата да си намеря.между другото наскоро видех едно жигули по подобен стереотип направено. 
- toti_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- toti_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе стига с тия "скрити кабели" като го оставиш тоа скрит кабел така и зимата при снега дали няма да се понакисне и при първото дистанционно отваряне на вратите и всичко = капълдъ (дет са вика) не знаете ли как се отваря предния капак на Г2 от вън ... там където ти е емблемата на решетката бъркаш и буташ палеца и и си готов