джанти за голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пичовее, искам сребрист Glof 4 Variant 1.9 TDi клима, та ми се мрее...
Гледам ви колиците и си рева тихичко тука
Ако даде човека отгоре, догодина мога да се сбогувам леко с 3-ката и да се метна на ......
....е ... мечтии..
(аз бих карал с 15-ки джанти щото са мо по-евтини като си ги зимам нови, аз с втора ръка не карам)
Гледам ви колиците и си рева тихичко тука

Ако даде човека отгоре, догодина мога да се сбогувам леко с 3-ката и да се метна на ......
....е ... мечтии..
(аз бих карал с 15-ки джанти щото са мо по-евтини като си ги зимам нови, аз с втора ръка не карам)
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със 17-ки - Баракуда на гуми 225 / 45 / 17, но просто така я купих - едва ли бих ги сложил сам. Изглежда екстра колата, в завой е залепена с голяма скорост, но скоро си ги сменям с 15-ки най-вероятно и зимни гуми. И със тия нашите дупки вместо да изпитваш кеф от карането, през повечето време си на тръни щото като удариш и звука е ужасяващ - трясък и все едно, че си в каруца става усещането а не в кола... Но твърдо ще си ги оставя за лятно време.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега snooperchi, 5 мм и нещо е разликата в радиус, в диаметър си на 11 и нещо /смятам на ум, но ми се струва, че не бъркам/ и ако си с по-ниско окачване, с което задните 225/45/17 тръкват лееко веждата при неравност и хора на задната седалка, представи си с 225/50/17 каква "фуражомелка" ще стане...
Може да се окаже, че докосват и отпред подкалник или др. при навит почти до упор волан... Абонамента при добър гумар с машина за изправяне сме го споменавали, за цени
на що-годе читава марка нови гуми в тези размери можеш да си провериш сам, при което ще установиш, че в БГ 225/45/17 се намират /вкл. и 2-ра ръка - за всеки влак си има пътници.../ мааалко по-лесно... Цената на маркови джанти 17-ки не коментирам, приемаме, че са си "дошли" от там с колата...
В по-дългосрочен план за окачване и рейка все пак би било интересно на точна везна да се измерят 17-ка с гума и 16-ка /същия модел/ с гума /същия модел, в по-висок размер/, при еднакъв общ диаметър на колелото... Аз бих избрал красиви алум. 16-ки за лятото /по-лесно е с гумите, вкл. и като цени нови/2-ра ръка/ и 15-ки с по-хубави/скъпи тасове /тука с гумите е още по-лесно/ за зимата... Това е оптималното за условията, в които шофирам ежедневно - има 1 поговорка: "Страх лозе пази"...

В по-дългосрочен план за окачване и рейка все пак би било интересно на точна везна да се измерят 17-ка с гума и 16-ка /същия модел/ с гума /същия модел, в по-висок размер/, при еднакъв общ диаметър на колелото... Аз бих избрал красиви алум. 16-ки за лятото /по-лесно е с гумите, вкл. и като цени нови/2-ра ръка/ и 15-ки с по-хубави/скъпи тасове /тука с гумите е още по-лесно/ за зимата... Това е оптималното за условията, в които шофирам ежедневно - има 1 поговорка: "Страх лозе пази"...

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
kokovanev написа:Колега snooperchi, 5 мм и нещо е разликата в радиус, в диаметър си на 11 и нещо /смятам на ум, но ми се струва, че не бъркам/ и ако си с по-ниско окачване, с което задните 225/45/17 тръкват лееко веждата при неравност и хора на задната седалка, представи си с 225/50/17 каква "фуражомелка" ще стане...Може да се окаже, че докосват и отпред подкалник или др. при навит почти до упор волан... Абонамента при добър гумар с машина за изправяне сме го споменавали, за цени
на що-годе читава марка нови гуми в тези размери можеш да си провериш сам, при което ще установиш, че в БГ 225/45/17 се намират /вкл. и 2-ра ръка - за всеки влак си има пътници.../ мааалко по-лесно... Цената на маркови джанти 17-ки не коментирам, приемаме, че са си "дошли" от там с колата...
С нормално или спортно оригинално окачване с 225/45/17 няма никакви грижи-не опира никаде но колата изглежда малко като луноход!Както писах карам с 17 ки 2-ра година и в момента съм в търсене на 18ки...но това си е на психическа основа!От психодиспансера ме изписаха с диагноза тунинг психопат!
А за зимата иначе задалжително съм с 15-ки!!!
CHEERZ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”