ми седи непосредсвено преди 70 градуса? Това се случва дори когато пътувам на дълък път. А когато спра на същата температура ми работи вентилатора!
Температура на охлаждащата течност
- marinero`
- Автомобил:
- Двигател:
Температура на охлаждащата течност
Наскоро си купих Голф 3 - 1.8 мотор. Защо температурата на водата
ми седи непосредсвено преди 70 градуса? Това се случва дори когато пътувам на дълък път. А когато спра на същата температура ми работи вентилатора!

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Температура на охлаждащата течност
marinero` написа:..температурата на водата
ми седи непосредсвено преди 70 градуса? Това се случва дори когато пътувам на дълък път. ..
най-вероятно е термостата. Същия проблем го имах и аз.
Но щом се включва перката... може да не показва правилно уреда на таблото
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе как термостат бе хора!?! Човека е написал че при тази температура му се включва перката .... ако термостат е запекъл няма да е така!
Пич сигурен съм 100% че ти е датчика за температура отговарящ за таблото! Намира се на така наречения таралеж (тройник) на него има два такива датчика (син и черен) аз говоря за черния! Синият отговаря за информация към компютъра на колата а черния за уреда от таблото!
Имах същият проблем .... смених датчика и всичко е ОК! Те горките редовно се скапват на Пасатите!
Пич сигурен съм 100% че ти е датчика за температура отговарящ за таблото! Намира се на така наречения таралеж (тройник) на него има два такива датчика (син и черен) аз говоря за черния! Синият отговаря за информация към компютъра на колата а черния за уреда от таблото!
Имах същият проблем .... смених датчика и всичко е ОК! Те горките редовно се скапват на Пасатите!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”