Разход (бенз.)Голф 3 1.4 AEX-РЕШЕНО ДАТЧИКА ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:подлежи на чистене и ако имаш късмет ше си приеме базовите настройки ...което ще ти даде известно време ..но щом е тръгнала е пътник ..... много мотори имат проблем с този тип дросел
ъм подлежи на чистене така е, ама за какви базови настроики говориш? механичното чистене със спрей няма общо с компютъра.
сега за колегата с голфа, когато клапата е развалена двигателя почва да притриса и да гасне на празен ход, твоя проблем не е такъв. Не бързай да я сменяш.
- kockatakk
- Автомобил:
- Двигател:
protoberans написа:Tyan написа:подлежи на чистене и ако имаш късмет ше си приеме базовите настройки ...което ще ти даде известно време ..но щом е тръгнала е пътник ..... много мотори имат проблем с този тип дросел
ъм подлежи на чистене така е, ама за какви базови настроики говориш? механичното чистене със спрей няма общо с компютъра.
сега за колегата с голфа, когато клапата е развалена двигателя почва да притриса и да гасне на празен ход, твоя проблем не е такъв. Не бързай да я сменяш.
Ей го мерси 1 да ме успокой

дано да е нещо по тея винтове
а да ви кажа преди да сменя ангренажния ремък нямаше такижа проблеми
и интересното е че след като го сменихме ходихме след това на диагностика и казаха че е Перфект колата след 1-2 седмици отиваме и тоя вика дросела си ебал мамата
- kockatakk
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:niikoo_1 написа:Попитаха те кой точно от температурните датчици си сменил?
Този за входящия въздух или този за темпрература на водата.
Зае*и,имам чувството,че просто прескача моите постове.Нищо,радвам се че голфи-то му е наред,да си бръмка със здраве.
Не ги прескачам ,извинявай ако съм те засегнал казаха ми просто
че за температурата ма незнам кой точно
но знам че е 50 кинта

пс: този датчик обърквал компа че двигателя бил стоден
и затва повече обороти имало
сажалявам ако звуча глупаво

Последна промяна от kockatakk на Чет 16 авг 2007 23:49, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”