Относно ремонта на Цариградско

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Относно ремонта на Цариградско

Мнениеот emo-gar » Чет 16 авг 2007 20:43

На някои може да се стори преувеличено , но според мен става яко гепене на кинти и впоследствие - посредствен път.Та връщам се от отпуска , качвам служебната кола и право към прословутия ремонтиран участък от булеварда. Движа се от 7-ми км. към Орлов мост ,гледам пътя- нема промена , по едно време колегата сочи- ей този по- тъмния участък е вече ремонтиран , да ама по- къдрав асвалт нема.И то става дума за некви 2-3 км., проглушиха България с тоя ремонт, да не говоря за разкопките по Ломско, абе това запушване вече нема, дано да е по яка зимата та леда да ги позапълни...Чакат нещо, да улегне ли , господ ли да слезне , след 5,30 жив човек няма покрай машинариите.Дано да греша , ама редко ми се случва напоследък :evil:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 16 авг 2007 20:45

:lol: :lol: :lol: Колега има си цяла тема за Цариградско....Погледни малко по-надолу в ОФФ-а

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: Относно ремонта на Цариградско

Мнениеот petko5 » Чет 16 авг 2007 20:58

emo-gar написа:На някои може да се стори преувеличено , но според мен става яко гепене на кинти и впоследствие - посредствен път.Та връщам се от отпуска , качвам служебната кола и право към прословутия ремонтиран участък от булеварда. Движа се от 7-ми км. към Орлов мост ,гледам пътя- нема промена , по едно време колегата сочи- ей този по- тъмния участък е вече ремонтиран , да ама по- къдрав асвалт нема.И то става дума за некви 2-3 км., проглушиха България с тоя ремонт, да не говоря за разкопките по Ломско, абе това запушване вече нема, дано да е по яка зимата та леда да ги позапълни...Чакат нещо, да улегне ли , господ ли да слезне , след 5,30 жив човек няма покрай машинариите.Дано да греша , ама редко ми се случва напоследък :evil:

Добро утро, за кинтите, яко лапат някой хора :wink:
А сети се, кои са ? :evil:

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Чет 16 авг 2007 21:10

Колеги това с новия път да не няква нова технология :D Щото тук в Австрия има един участък дето тръска като в талибан експрес, но е напълно умишлено сещате се с каква цел. :roll:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Чет 16 авг 2007 21:12

Съжалявам , че повтарям тема , ама отпуска , позабравих София

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 16 авг 2007 21:16

emo-gar написа:Съжалявам , че повтарям тема , ама отпуска позабравих София

Нормално е...възмутил си се заради страшния ремонт , който наподобява една лека козметика :lol: :lol: :lol: А за Ломско..аз не знам ,защо сега правят ремонт на релсите , като за другата година имат планове да разширяват платното и релсите да ги местят отстрани ...за какво сега хвърлят пари :?

Потребителски аватар
The Corrupt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Corrupt » Чет 16 авг 2007 21:41

Защо не се разберете и да си слеете темите :roll:
Да взема и аз да пусна една за Цариградско .... :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”