За карането на халогени и още нещо...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 17 авг 2007 0:36

niks76 написа:аз навремето такива ги лекувах с боен прожектор :lol: ефект да си призная имаше ,ама понякога и до търкал се е стигало :oops: ама поне някои хора се понау4иха де....
:kef: :kef: :kef: :kef: :kef:
винаги бих те почерпил за постъбката ти :beer

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 17 авг 2007 0:38

Кофти е и за тези отзад - заедно с предните, се включват и задните фарове за мъгла, които на някои коли са адски силни и направо вадят очи :roll:
Ама голяма гъзария - фарове за мъгла :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пет 17 авг 2007 8:06

vekatap написа:на такива - дълги и в настещното и спирам, да видя тогаз на какво е способен и дали му стиска на тапака :rocketwhore

Ти хубаво се правиш на смел, ама ако този срещу теб е няква мацка тъкмо взела книжката, паникьосва се и пуска волана, после кво праим :twisted:

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Пет 17 авг 2007 8:18

Абе и аз съм си мислил да шибна една светкавица зад решетката от тия дето са по дискотеките и да светкам наред на хората които ми карат с включени халогени

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 17 авг 2007 8:21

еми аз като имах халогени вечер карах с тях!
оти съм кьорав!
не е било от гъзария!
сега ако ми ги гепиха не видим!

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Пет 17 авг 2007 10:30

ACCELERATOR написа:Кофти е и за тези отзад - заедно с предните, се включват и задните фарове за мъгла, които на някои коли са адски силни и направо вадят очи :roll:
Ама голяма гъзария - фарове за мъгла :roll: :roll: :roll:

не е вярно :P :P .... халогените и стопа за мъгла са с отделно включване при повечето коли на който съм се качвал ...

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пет 17 авг 2007 10:41

Винаги и постоянно халогени,по-добре тях от колкото да целя дупките всеки път

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пет 17 авг 2007 11:02

на такива "гъэари" си им пускам дългите, пък нека спрат да ме питат що им ги пускам :twisted: независимо дали са халогени или задните за мъгла :arrow: да видят как се кара срещу такъв като тях :wink: дупките не са оправдание, щото ако си карат на къси не мисля, че ще имат проблем :wink: все пак си мисля, че производителите на автомобили са помислили по въпроса за осветяването на платното от късите светлини :roll: чудя се ние простосмъртните ( :lol: без халогени :lol: ) как ли успяваме да караме тез коли - то без халогени не стаа ралтата :lol: требе да сме като коледна елха - всичко трябва да се пуска :lol: щом е сложено да свети значи трябва да свети :lol: :lol: :lol: така че: пускайте кой каквото може :wink: пък другите срещу вас да се оправят някакси :twisted: пък освен халогените (това вече е по желание :lol: )сложете и поне по още един допълнителен фар - я на тавана, я пред решетката :lol: тогава гаранция ще виждате всичко като "посред бял ден"

поздрави на всички :beer

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 17 авг 2007 11:59

Masserati написа:Винаги и постоянно халогени,по-добре тях от колкото да целя дупките всеки път

правя го на планинско каране и изобщо повечето пъти на извънградско

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 17 авг 2007 12:13

Ако не виждаш без халогени начи не са ти добре настроени фаровете-вероятно са леко високо да хвърлятн напред но светлината не е плътна - което ме води на друга мисъл че освен че заслепяваш с халогени заслепяваш и с фарове :!: Бутона за задната светлина е с отделно положение ,но доста тъпаци дори не знаят че има такава и просто дърпат назад докрай :cry:
P.S. Аз сега си монтирам блиц и ще вида как ще ги лекувам такива с кофти фарове.Баща ми някой като го заслепява включва дълги и влиза в насрещната лента и в последния момент се връща в неговата :lol:

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пет 17 авг 2007 13:06

Rabbit_TDI написа:Аз сега си монтирам блиц и ще вида как ще ги лекувам такива с кофти фарове.

като сложиш блицките напиши какъв е резултата и колко горе долу излиза инсталацията на тез светлини

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 17 авг 2007 16:53

Най са ми смешни тия дето слагат сини лампички за габарити, пускат само тях и халогените... Направо все едно гледам "Омурташка Жигула", както му викаме тука в нашия район... :roll:

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Съб 18 авг 2007 1:08

Идеотите дет обичат да са кат коледни елхи насреща'ти се лекуват най-убаво на дълги дигнати нагоре от регулирането.... чак спират мама им...
Еле оня ден на магистралата един такъв идеотин.... с един хлопел залепил се на 20м. зад мене и кара на де що има за светене пуснато....
бе па му пусках аварийни, бе фарове за мъгла не ебава братче... тъй ли твойта мама.... набих спирачки изпревари ме.... до Варна изгоре на потник педала.... :twisted:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 18 авг 2007 1:27

Един приятел от чужбинско беше тези дни в БГ и ме пита "Защо всички карат на фарове за мъгла?"... Та бая време му обяснявах, че се счита за мноооо гъзарско :)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 18 авг 2007 8:22

musura написа:Един приятел от чужбинско беше тези дни в БГ и ме пита "Защо всички карат на фарове за мъгла?"... Та бая време му обяснявах, че се счита за мноооо гъзарско :)

Ти му дай да прочете това,може и да е забравил човека - що е то гъзар? :wink:
http://slackpack.net/?q=node/367
и да се включи карането нон стоп на фарове за мъгла в списъка с отличителни белези :wink: / тва за Голфовете донякъде е вярно обаче - доста навъртам градско из София и има дни в които сякаш са се наговорили :( /

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”