Колеги, отивам днес при Pav4o да взема радиаторчето на парното и като се връщам по бул. Др. Петър Дертлиев и си карам съвсем спокойно изведнъж чувам бааааам.... и колата подскочи. Спирам аз - балон на предна дясна гума - и то стабилен балон. Оглеждам се около мен - пълно с тасове. Дупката беше малка, ама супер дълбока. Седи си под дебела сянка и се спотайва. Звъня аз на 166 и чакам... 2 минути седя на телефона - никой не вдига. След малко пак звъня - най-накрая вдигнаха.

Обяснявам за проблема и отсреща ми казва жената, че щяла да ме свърже с КАТ. ОК, чакам аз... от там ми затварят. После пак звъня, свързват ме с КАТ и ми вдига супер отегчен чичка - "Слушам". Обяснявам му за проблема и той - "Къде точно се намираш?". Аз почнах да обяснявам - от тунела в Люлин, като идваш от Красна поляна, свиваш в ляво. Намирам се срещу блок 744. И тоя от там - "Яяя като разбереш точния адрес ми се обади пак" и тряс - затвори ми.
Добре, че имаше един магазин за авточасти отсреща, та момчето ми отвори BGMAPS и видяхме точният адрес. Звъннах после пак, записаха ми обаждането и в понеделник да съм ходел да пишат протокол.
ПО ДЯВОЛИТЕ, НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ОПРАВИ ТАЗИ ДУПКА???? ИСКАМ ДА СЪДЯ ДЪРЖАВАТА.... имам ли шанс и какъв?
P.S. На джантата и окачването май нищо им няма, тъй като нито колата носи на наякъде, нито тропа, нито вибрира предницата... гумата май е поела всичко....