здравейте аз също карам КАДИ.от година и половина.навъртял съм му 90000км.По принцип съм доволен от колата взех я нова но взе да ми създава дребни проблеми.вече 2пъти ми сменят спирачни апарати дрънкат та не се траят,също имам фабричен дефект на рейката който все още не ми признават и ме убеждават че било нормално,а и смених турбо на 30000км
преведи си мнението и заглавието на темата на кирилица
mod edit: dobrinb
проблеми с кади
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблеми с кади
Последна промяна от dvdimov на Пон 20 авг 2007 16:53, променено общо 1 път.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
chocho1 написа::офф Най ми харесват "модераторите в сянка" сякаш ако си поправи заглавието ще му помогнеш?![]()
![]()
Ако нямаш какво да кажеш просто си мълчиш по-умно е
Пич,не си прав - при регистрацията си декларирал доброволно,че ще спазваш правилата за постване във форума , а и точно този колега когото критикуваш - нееднократно е помагал - но както каза ти сега е май твой ред или да замълчиш/ако няма какво да кажеш, по-умно е/,или да се извиниш

- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
Еми как ще си доволен от тази кола бе, пич
За 90000 км си сменял 2 пъти сп. апарати, имаш проблем с управлението и на всичкото отгоре си сменял турбокомпресор
Взех да се чудя, дали има нещо вярно в твърдението, че новите коли са много по-големи боклуци от старите
Поне 100к км на нова кола не бива да имаш такива основни проблеми 

Взех да се чудя, дали има нещо вярно в твърдението, че новите коли са много по-големи боклуци от старите

-
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите благодаря за интереса,относно инфото за колегата,колата е 2005г,1,9ТДИ,пътнически 7местен вариант.дано е достатъчно.а за турбината се оказа фабричен дефект признаха го,но не признават за кормилната реика която ми дрънчи от нова трябвало още да я рабзия за да можели да направят нещо с 2думи като мине гаранцията да си я платя.А онзи ден ходих за смяна на ангренаж освен него малоумниците ми сменили маслата и филтрите които смених преди 5000км и те са го отразили в серв.книжка.ОБАРКАЛИ СЕ горките.ТА ТОЗИ МАЛОУМЕН СЕРВИЗ Е ФИРМА ХААС-60 ДИЛАРА НА VW ЗА ПЛОВДИВ ПС ДВГ Е 105кс