Двигател 1.8 115 Hp на Голф 1.4 75 Hp
Двигател 1.8 115 Hp на Голф 1.4 75 Hp
Здравейте значи имам Голф 3 1.4 75/ABD/ кончета и искам да му сложа двигател 1.8 115 кончета. Та въпроса ми е става ли номера и какво друго освен двигателя трябва да се смени? Да уточня че съм съгласен да сложа и 1.8 90 Hp ако не става 115 Hp. Благодаря ви.
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Ами доколкото знам на твоя мотор скоростите са други(самия кужух) саеднителя е друг,стартера ти е отзад,а на тругите 2 които си описал 4е иска6 им е отпред .... демек требе и друга скоросна кутия, друг инжекцион .... евентуално комп. ...може и карета ...бензинова(и) помпи ....има и други неща ....
П.С.-това е така ако си с този мотор които си мисля,но до колкото знам на 1.3 и 1.4 (а сигурно и на по малките) стартера е под колекторите демек отзад при реиката , а на 1.6 и 1.8 е отпред при предния тампон на ДВГ-то ... по тази при4ина(и не само) са несавместими
ако сам сгрешил някаде слушам мнения?
П.С.-това е така ако си с този мотор които си мисля,но до колкото знам на 1.3 и 1.4 (а сигурно и на по малките) стартера е под колекторите демек отзад при реиката , а на 1.6 и 1.8 е отпред при предния тампон на ДВГ-то ... по тази при4ина(и не само) са несавместими

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Двигател 1.8 115 Hp на Голф 1.4 75 Hp
Demonik написа:.....Здравейте значи имам Голф 3 1.4 75/ABD/ кончета ....

Вярно ли е 75 коня????
- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
tito_040477 написа:Вчера в една друга тема пак го написах - голф 3 със 75 к.с. няма и нигока не е имало! Не знам колегата от къде е толкова сигурен, че колата му е 75 к.с.. Такъв мотор има, но той се монтира само на 4-ките!
Ами ....от документите на колата...Така е вкарана колата преди 3 години...и други хора са се чудили.
- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
Assen написа:tito_040477 написа:Вчера в една друга тема пак го написах - голф 3 със 75 к.с. няма и нигока не е имало! Не знам колегата от къде е толкова сигурен, че колата му е 75 к.с.. Такъв мотор има, но той се монтира само на 4-ките!
Да си чувал нещо за двигател AAM 75 к.с. (55kw) ?:
![]()
Щото моя е такъв!!!
Ами чувал съм, да! А ТИ дали си чувал, че ААМ е 1781 ссм, а доколкото си спомням, в темата ПИШЕ МОТОР 1,4

tito_040477 написа:Assen написа:tito_040477 написа:Вчера в една друга тема пак го написах - голф 3 със 75 к.с. няма и нигока не е имало! Не знам колегата от къде е толкова сигурен, че колата му е 75 к.с.. Такъв мотор има, но той се монтира само на 4-ките!
Да си чувал нещо за двигател AAM 75 к.с. (55kw) ?:
![]()
Щото моя е такъв!!!
Ами чувал съм, да! А ТИ дали си чувал, че ААМ е 1781 ссм, а доколкото си спомням, в темата ПИШЕ МОТОР 1,4
Отлично знам какво пише в темата, ама не съм аз този който твърди че няма голф 3 със 75 к.с. !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Мисля, че е време да престанете да се дърляте, а е добре да дадете някакъв съвет на човека по въпроса който ви попита.
Ясно е за всички, че двигател 1391 куб. см. букви ABD моно мотроник не е 75 к.с., а е 60 к.с. или 44 KW.
Та да чуем сега какво ще се изкажете по въпроса за (магданоза) смяната на двигателя, е?
Ясно е за всички, че двигател 1391 куб. см. букви ABD моно мотроник не е 75 к.с., а е 60 к.с. или 44 KW.
Та да чуем сега какво ще се изкажете по въпроса за (магданоза) смяната на двигателя, е?
vasstop написа:Мисля, че е време да престанете да се дърляте, а е добре да дадете някакъв съвет на човека по въпроса който ви попита.
Не искам да ангажирам никого с мнението си, но на негово място или си карам с този мотор, или сменям колата!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”