driver написа:didkoltd написа:Иво вчера случайно видях един дето е вкарал ВР6 -ца с пловдисвска регистрация и ми говореше за някакъв Заралийски АБФ май за теб ставаше дума.Возих се в тая ВР6-ца караше я един друг ама нещо не ми се видя вървежна то беше и в града и нямаше къде да се настъпва ама тромава нещо ,ако не сте се борили вече да ви срещна а?
За мен ти е говорил.
Поразпитай ги те ще ти кажат кво стана ....![]()
![]()
..... или питай Нейкича...![]()
стана тя каквато стана за на иво голфа ще се носят легенди в Казанлък направо разцепи тая ВР6-ца и още едно бмв което уж било 300 к.с.(момчетата с бмв-то не щяха мн да се признаят за победени ама се пак 3 от 3 за голфа и незнам си колко хора се качиха да го карат тва бмв ама ефект нямаше голфа се го разцепваше ) заралийските бегачки бяха лидери тази вечер в казанлък незнам защо най голямата бегачка (няква астра гси ) набързо избяга след като беше разцепена от една наша астра гси а пък имаше уговорки да се пуска с голфа както каза иво още като купи гилфа -- голфа се оказа бурак ---мн варви за стоковица а има само един филтър (тия от JR си знаят работата ей) евала иво свалям ти шапка

п.п много се смях на разни коментари за голфа на иво единия който направо разцепи---- тоя голф на газ ли е ---хахахах щях да припадна от смях