4-ти VW СЪБОР "РОЖЕН" 2007г. - 1-ви Септември 07г
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Навивам жената да дойдем, още има време , пожелайте ми успех.
Купона предполагам е страхотен.
Има ли и други да идват с хлапета, ние без нашата раничка не ходим никъде- 2 години и 7 месеца, 17 кила мускули и мозък (бащичко).
BTW с това мнение станах изпъкнал...опа изтъкнат ЧЛЕН, ако дойда ще почерпя. Ямболска блага ракийка.
Купона предполагам е страхотен.
Има ли и други да идват с хлапета, ние без нашата раничка не ходим никъде- 2 години и 7 месеца, 17 кила мускули и мозък (бащичко).
BTW с това мнение станах изпъкнал...опа изтъкнат ЧЛЕН, ако дойда ще почерпя. Ямболска блага ракийка.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Veso101 написа:Има ли и други да идват с хлапета, ние без нашата раничка не ходим никъде- 2 години и 7 месеца, 17 кила мускули и мозък (бащичко).
Пращай щерката насам!
Мойта ще е на 2 години без 17 дни

И честито за изпъкна... опа... изтъкнатия член!

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:Има ли и други да идват с хлапета, ние без нашата раничка не ходим никъде- 2 години и 7 месеца, 17 кила мускули и мозък (бащичко).

Като каза бащичко и се сетих за една случка за Санде Пичицата, който много се притеснил за сина му, да не би случайно да е обратен. Големи терзания били и нямалко как да разбере, освен да попита някой приятел на сина му. Така й направил - питал най-добрия приятел на сина му, а той му отговорил " Ааа, чичи Сашко, па вчера бехме заедно с него и едни момичета - знаеш ли как 'убаво си кецкаше..." (докато му казвал това, показвал нагледно движенията, които синът на чичо Сашко прилагал). Като чул това Санде, почувствал такова успокоение и същевременно божествено удовлетворение, че само възкликнал - бащичко!

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Ние ще дойдем с ергенина.6,5годин,къмту 27 кила,хинтелегентен!
Ако има желаещи за неговата компания-сбаждайте се!
На палатки ще сме.
Ако има желаещи за неговата компания-сбаждайте се!

На палатки ще сме.
Последна промяна от Iavor на Пон 20 авг 2007 15:12, променено общо 1 път.
- skysecurity
- Автомобил: WV PASSAT B6
- Двигател: 1 4 TSI
- Контакти:
- feat
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател:
radotom написа:Колеги, някой ориентирал ли се е към някое хотелче в района?
Щото с жената и хлапетата няма да мога да съм на палатка (багажник), пък по-добре и в хотела да сме накуп, не мислите ли?
Засега съм питал за хотела който е предложил колегата Стефан, само чакам да видим колко легла евентуално ще запазиме, ако има други предложения казвайте

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
maistora_1 написа:vasstop написа:Дайте от София да се организираме група, тръгване събота 1 Септ. сутринта?
Васе, пиши час на събиране/ тръгване.
Иначе мястото е Лукойл-а или Еко-то след карулката (Черна маца).
П.С. Пишете инфо за хотелите.
до 10:00 сутринта в събота на 1 септември да се съберем на Лукойл на Цариградско и 10:30 да потеглим за да може да сме към 12:00 в Асеновград.
А може и по-рано, ако този час не ви изнася?
- GTIteam
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не мога да си позволя да оставам за вечерта, че имам доста работа, но за през деня ще дойда - минавам през метро да изкупя мръвката и бирата и пристигам с жената, която ще ползвам като шофер наобратно. 50 кила - смао мозък - бащичко
. Иначе там съм със старата бангия
към колко часа се очаква калабалъка?

към колко часа се очаква калабалъка?
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GTIteam написа:Аз не мога да си позволя да оставам за вечерта, че имам доста работа, но за през деня ще дойда
аз пък неделя рано сутринта съм на работа, но за първи ще гледам да съм на събора. мисля към 10.30-11 да съм там, ще направим колона от пловдив надявам се. ще се уговорим тази - другата седмица кой ще идва и как.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994