Затъмняване на стопове с фолио :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
фолоио
от каде мога да си купя такова трансперантно фолио. МЕРСИ предварително
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
пускам снимките на колегата biostrong
Shot at 2007-08-18
Shot at 2007-08-18
а искам да питам за това фолио има ли друго наименование, къде може да се намери ,цена на метър ли е ,на кутиика ли е, как се лепи?
мн са ми въпросчетата ,но мисля ,че някоио ще се заеме със задачата да ми обясни как стоят нещата ,че аз съм мн запален да си направя така стоповете.мерси предварително.

Shot at 2007-08-18

Shot at 2007-08-18
а искам да питам за това фолио има ли друго наименование, къде може да се намери ,цена на метър ли е ,на кутиика ли е, как се лепи?
мн са ми въпросчетата ,но мисля ,че някоио ще се заеме със задачата да ми обясни как стоят нещата ,че аз съм мн запален да си направя така стоповете.мерси предварително.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
MuTa4eTo написа:ами то че ще стане ще стане но ще имаш проблем понеже мисля че не пропуска светлината хубаво а това си е точно затова и си свети като оригиналенkaiser666 написа:С някакво по-обикновенно фолио няма ли да стане?
мда ! правилно ! а тука в сз фолиото даже май е по слъпо иначе "транспарентно" демек прозрачно, това му е името за друго поне незнам то отзад на хартията си пише "transparent" има и трансперантно - то не е същото !
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
не знам в този магазин как е, но в Пловдив номера е 32-малко по тъмно червено за да стане като стопа(ако искаш да ги правиш червени естествено)gushtera написа:Да попитам в този магазин на Сливница, има ли някакъв номер това фолио,или направо да кажа за голф?Предполагам,че фолиото се лепи от вътре?Благодаря!