луд ли си
 луд ли си  един приятел иска да му гледаме ТИПО-то днес и незнам дали ще смогнем ама май май ще го оте*авам че много ми досажда през 5 минути звъни и почвам да се побърквам. Пък и последно време на една цяла среща не съм дошъл все идвам за малко и си тръгвам
 един приятел иска да му гледаме ТИПО-то днес и незнам дали ще смогнем ама май май ще го оте*авам че много ми досажда през 5 минути звъни и почвам да се побърквам. Пък и последно време на една цяла среща не съм дошъл все идвам за малко и си тръгвам 

какво правите е гледам много инт е било като ме енямало пу да ... че ме нямаше тук ...  босс тва трокадеро мноу го тачиш май хах
 какво правите е гледам много инт е било като ме енямало пу да ... че ме нямаше тук ...  босс тва трокадеро мноу го тачиш май хах 

bravo
 bravo 

На всичкото отгоре успях да си смачкам тенекиите на колицата в 1 джипка докато се опитвах да се изнеса от паркинга
 На всичкото отгоре успях да си смачкам тенекиите на колицата в 1 джипка докато се опитвах да се изнеса от паркинга   

много яко е станала снимката на фона на двете ифи
 много яко е станала снимката на фона на двете ифи