Наводнението във Велико Търново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти работа... ама аз подозирам, че сами сме си виновни до голяма степен за наводненията, защото 1. Циганите крадат канализационните решетки за скрап; 2. На село бабичките си хвърлят боклуците в реките и те се задръстват... ама много мърлява нация сме!!! 3. общините правят нещо по въпроса чак след като е станало наводнението, а не преди него.
Сами сме си виновни за тези беди, а и за много други и то само от това, че сме мърляви... Вчера в градинката пред нас две циганки изметоха, изчистиха, абе много им се накефих направо!!! И няма и две минути, някаква лелка си хвърля фасовете и нейните лигави отрочета също хвърлиха някакви хартийки от пици... абе мърльовци.
Сами сме си виновни за тези беди, а и за много други и то само от това, че сме мърляви... Вчера в градинката пред нас две циганки изметоха, изчистиха, абе много им се накефих направо!!! И няма и две минути, някаква лелка си хвърля фасовете и нейните лигави отрочета също хвърлиха някакви хартийки от пици... абе мърльовци.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
веднага ще ти намеря кусур на тезата
първо едно време когато бабите и дядовците са били мнооооооооогоооо повече та е имало челяд по 8 деца са се раждали абе когато е имало много народ на село се е хвърляло много повече боклук в реката и не е имало проблем...
второ тия наводнения по търновско са от многото дъждове
неможеш да ме убедиш че реката в Елена която по принцип е 20см ниво
стана 3м ниво само от запушени шахти
щото по улиците нямаше наводнения
просто в БГ стана малко тропик нещо сезоните се шашкат...
първо едно време когато бабите и дядовците са били мнооооооооогоооо повече та е имало челяд по 8 деца са се раждали абе когато е имало много народ на село се е хвърляло много повече боклук в реката и не е имало проблем...
VW_FEN написа:....
Цигания пълна!!! Извинете ме за ОФФ-а, но не се стърпях да се оплача.
В петък си спирам аз на светофара на Централна гара и изведнъж от задния джам на таксито спряло до мен хвръква една смачкана кутия цигари на улицата. А? Свиркам аз и от предната седалка се обръща един джуревец и ми прави някакви сигнали с ръце, че авера му на задната седалка бил пиян. К'во ме боли мен и му викам: "Тогава ти му събирай боклуците бе!" и още няколко думички, а онзи се надига от задната седалка и едвам си вдига ръцете в гард ала стар Американски филм (събрани лакти и длани към лицето). Беше светнало зелено и колите се разсвириха отзад... теглих им една хубава и потеглих. Той Волен Сидеров ще ги нареди! ха-ха-ха
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
DragoCL написа:веднага ще ти намеря кусур на тезата
Може и да си прав, но аз мойта теза я чух по телевизията, след като трима експерти от гражданска защита се изказаха още за предишните наводнения... щото наистина им бяха задръстени шахтите и реките бяха пълни с боклуци... може би не навсякъде е така. А времето се шашка от парниковия ефект заради големите мръсни двигатели на братята американци и заради индустриалната епоха на братята великобританци (изобщо на Европата)... щото тогава знаеш как са цапали руднодобивните заводи и кави мърсотий са бълвали още преди да се създаде дори един комитет по опазване на околната среда. То още от там е тръгнало това замърсяване, а сега го довършват янките с техните огромни V8 двигатели... дето харчат по 50 на 100 км и дето сега били в криза и недостиг на петрол и за тва на нас цените ни скачат двойно...

Бай дъ уей, и немците имаха някакви големи наводнения миналото лято, обачи сфо стана? Взеха некви мерки, направиха диги, абе всичко точно. И сега са ок, щото то не вали само тука, то вали п цела европа, ама хората там знаят как да се оправят с истинските проблеми. А ние клякаме заради немърливостта си...
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Може и да си прав, но аз мойта теза я чух по телевизията, след като трима експерти от гражданска защита се изказаха още за предишните наводнения... щото наистина им бяха задръстени шахтите и реките бяха пълни с боклуци... може би не навсякъде е така. А времето се шашка от парниковия ефект заради големите мръсни двигатели на братята американци и заради индустриалната епоха на братята великобританци (изобщо на Европата)... щото тогава знаеш как са цапали руднодобивните заводи и кави мърсотий са бълвали още преди да се създаде дори един комитет по опазване на околната среда. То още от там е тръгнало това замърсяване, а сега го довършват янките с техните огромни V8 двигатели... дето харчат по 50 на 100 км и дето сега били в криза и недостиг на петрол и за тва на нас цените ни скачат двойно...Но това е друга тема...
Бай дъ уей, и немците имаха някакви големи наводнения миналото лято, обачи сфо стана? Взеха некви мерки, направиха диги, абе всичко точно. И сега са ок, щото то не вали само тука, то вали п цела европа, ама хората там знаят как да се оправят с истинските проблеми. А ние клякаме заради немърливостта си...
Стига бе. По цяла Европа стават такива неща, в Америка също. Ако пазим чисто няма да спрат дъждовете. Може да са се оправили някъде по-бързо, ама за това трябват пари все пак, а не само да не си изхвърляш фасовете през джама.

Иначе за мръсотията и т.н. си прав, ама няма да се оправим от наводненията само като пазим чисто... според мен поне

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
VW_FEN написа:А времето се шашка от парниковия ефект заради големите мръсни двигатели на братята американци...
Незнам дали си чувал, но братята американци са едни от пионерите в екологията и в момента в Калифорния са най-строгите изисквания към вредните емисии към МПС-тата - това Евро3, Евро4 - пасти да ядат. Отделно озоновата дупка по някакви странни природни закони е над централна Европа и Австралия, а не над САЩ.
Сори за офф-а
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, ба ле му маата
ние нали сме добре, другите да му меслят... то само калифорнията не става... (дет се вика, сама птичка пролет не прави, ако ще и терминатора да се захване с тая работа... ) то като са цапали години наред, нали ви казвам, сега го учих това нещо по странознание, беше ми на изпита, те са цапали, цапали, мацали, мазали, абе направо не ми се говори... и сега хоп, пионерите в екологията и природо-опазването... на кого ше ги разправят тея работи... и все пак признавате, че V8 си е V8 и си гори сериозно и замърсява 5 пъти повече от 4 цилиндровия...
Абе, няма смисъл да спориме тука за глупости... дано по-скоро свърши петрола, та да вкарат в употрева разните там наистина екологично чисти двигатели - водния двигател... (имало е и такова нещо, двигател, който се задвижва от вода и е напълно безвреден за околната среда и с голям коефициент на полезно действие) ама човека дето го изобретил го утрепали, щото вече била развита търговията с петрола и тоя пич щял да срине световния пазар... някъде четох, ама не се сещам къде...
ПС - аз преди се самообвинявах, като натискам всеки път газта до дупка, мислех си, че аз замърсявам околната среда, ма като взех 4 лекций, направо ми стана ясно за кво иде реч и ся натискам яко, щот осъзнах, че великите сили са цапали доста, за да се получи тоя парников ефект и те сега са гузни и за това налагат строги норми - евро 4 и незнам си още кво в калифорнията...
Айде пиис
и безпроблемно шофиране!!! 

Абе, няма смисъл да спориме тука за глупости... дано по-скоро свърши петрола, та да вкарат в употрева разните там наистина екологично чисти двигатели - водния двигател... (имало е и такова нещо, двигател, който се задвижва от вода и е напълно безвреден за околната среда и с голям коефициент на полезно действие) ама човека дето го изобретил го утрепали, щото вече била развита търговията с петрола и тоя пич щял да срине световния пазар... някъде четох, ама не се сещам къде...
ПС - аз преди се самообвинявах, като натискам всеки път газта до дупка, мислех си, че аз замърсявам околната среда, ма като взех 4 лекций, направо ми стана ясно за кво иде реч и ся натискам яко, щот осъзнах, че великите сили са цапали доста, за да се получи тоя парников ефект и те сега са гузни и за това налагат строги норми - евро 4 и незнам си още кво в калифорнията...
Айде пиис

Върни се в “ОФФ-Топик - други”