скоростна кутия 020
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
скоростна кутия 020
колеги някой знае ли ако се наложи да сменя кутията 020 с раздатка за syncro дали мога да сложа друга 020 без раздатка а да си използвам старата или каква друга кутия мога да сложа евентуално и намират ли се изобщо 020 от syncro на старо. Благодаря предварително !
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
колеги никой ли не знае
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
vaskoto1 написа:едва ли някой може да ти дешифрира точно въпроса...
е че колко ли сложно съм го написал ?! - ако ми се счупи скоростната кутия с каква друга мога да я сменя ? - и може ли на скоростна кутия 020 от синхро да се откачи раздатката от диференциала която се свързва с кардана и да се закачи на друга скоростна кутия 020 от голф без синхро ?
мисля че от това по ясно няма накаде !
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: .
biostrong написа:vaskoto1 написа:едва ли някой може да ти дешифрира точно въпроса...
е че колко ли сложно съм го написал ?! - ако ми се счупи скоростната кутия с каква друга мога да я сменя ? - и може ли на скоростна кутия 020 от синхро да се откачи раздатката от диференциала която се свързва с кардана и да се закачи на друга скоростна кутия 020 от голф без синхро ?
Ако направиш лесна и бърза справка в каталога ще видиш,че за скоростните кутии при синхро има съвсем различен съединител....
Дали ще стане за обикновена скоростна кутия?....сега пък питам аз?
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
joker написа:biostrong написа:vaskoto1 написа:едва ли някой може да ти дешифрира точно въпроса...
Ако направиш лесна и бърза справка в каталога ще видиш,че за скоростните кутии при синхро има съвсем различен съединител....
Дали ще стане за обикновена скоростна кутия?....сега пък питам аз?
добре де аз нали затова питам, щото не ми е ясно - ако някой знае да каже - "да - става еди как си или не става щото ненам си кво"
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”