! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Вто 14 авг 2007 17:17

Не знам с какво, трудно е да се различи. Попадания поне доколкото видях снощи нямаше, днеска не съм вадил колата. Това се развива в Пловдив, Пещерско шосе до Хирургиите.

Последна промяна от ceza на Вто 14 авг 2007 17:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 14 авг 2007 17:18

ceza написа:Не знам с какво, трудно е да се различи. Попадания поне доколкото видях снощи нямаше, днеска не съм вадил колата.
не си я вадил заради...?

Потребителски аватар
ceza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ceza » Вто 14 авг 2007 17:19

bobo7 написа:
ceza написа:Не знам с какво, трудно е да се различи. Попадания поне доколкото видях снощи нямаше, днеска не съм вадил колата.
не си я вадил заради...?

Движех с колело, обикновено като ходя някъде наблизо го ползвам.

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Пон 20 авг 2007 15:32

Имаше ли колеги дето са се прибирали снощи от Бургас по магистрала Тракия? Някво диво задръстване имаше. И като се почна едно изпреварване на колоната.. В настрещното як и после спирачки и се мъчат да влезнат пак в колоната. По едно време един състезател откри сезона на каране по банкета - 3-та лента направи човека.... Един и 4-та даже откри :) Карам си аз на 2-ра и в последния момент виждам нещо сребристо в дясно от мен :shock . Някво RAV -че.. Как не се натресе в мерцедеса пред мене не знам... За 2 часа и нещо задрсътване толкава безумия имаше.. не е истина

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 20 авг 2007 15:36

аз пътувах от карБонат до петолъчката вчера за 3 часа ...нагледах се ...на майстори .... бахти хората сме, нямам думи

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 20 авг 2007 15:38

Bojo написа:..По едно време един състезател откри сезона на каране по банкета - 3-та лента направи човека.... ...нещо сребристо..

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 15:41

scuba написа:
Bojo написа:..По едно време един състезател откри сезона на каране по банкета - 3-та лента направи човека.... ...нещо сребристо..

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

има 2 вариянта или е бил скуба или съм бил аз :) или патфаиндър (ако с патфайндър не си намери път.. незнам с какво :lol: ) или бмв ;) ние вървяхме зад една нахална е класа с К регистрация .. :) по едно време ни изпревари 7878 продъкшън кар с висок едър мъж с тъмни очила и гола глава :wink: който изпреварваше много интелигентно с мигач и авариини!

междудругото аз точно на венец на разклона се разхождах само по къси гащи от кръстовището до горе зеления тир където беше малко преди да се отпуши пътя..

Последна промяна от Vizor на Пон 20 авг 2007 15:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 20 авг 2007 15:43

и как се почуствахте...... ?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 15:46

asentm написа:и как се почуствахте...... ?

как се почуствахме ли ? ами не чакахме 3 часа ами 1 час

според мен разликата е голяма .. може да бъде безотговорно но в насрещното движение нямаше коли точно заради този ТИР които беше отказал да се мръдне от там и на който му е ЗАБРАНЕНО да се движи в неделя ? как мислиш че съм се почувствал ? мисля че добре .. ако ги нямаше тези убитаци с тировете щеше да е добре.. + това имаше ЦИСТЕРНА минаваща през населено място

да продължавам ли ?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 20 авг 2007 15:50

истината е че бързахме... и нямахме време да чакаме... а и реаално не съм пречил на никой... нито съм карал в насрещното... просто в чакъла от дясно... :oops: :oops:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 15:52

scuba написа:

истината е че бързахме... и нямахме време да чакаме... а и реаално не съм пречил на никой... нито съм карал в насрещното... просто в чакъла от дясно... :oops: :oops:

ние карахме в насрещното което беше запушено от ТИР .. и много не ми пукаше щото имахме право да изпреварваме по правилник нали така ?

+ това на който не му се е чакало имаше вариянт от венец да завиете наляво и да заобиколите малко и да излезете направо на петолъчката.. и това го мислехме но движението се отпуши и тръгнахме с колоната това е ...

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 20 авг 2007 15:59

asentm написа:аз пътувах от карБонат до петолъчката вчера за 3 часа ...нагледах се ...на майстори .... бахти хората сме, нямам думи

Кулата - София същата работа! Без да беше натоварен пътя имаше изпреварване от дясно, засичане, изпреварване на забранено и без видимост место и т .н.

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Пон 20 авг 2007 19:33

Снощи същата история пътувах Несебър - София, а м/у Карнобат и Стара Загора видях всички от F1
"ГОЛЕМИ ШОФЪОРИ"!!!

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Съб 25 авг 2007 0:42

Чудо беше тогава :)
Някви юнаци хептен през къра я подкараха :) в буквалния смисъл на думата :) С една фиеста - газ по черния път. Нищо че след около няма и километър имаше канал :) И щото спрях по едно време и с един от Пловдив ударихме 15-20 мин лаф, той каза че преди малко излезнали от поляната на пътя... и пак газ :)
Това сребристото беше RAV. Всичко съм очаквал, ама чак колона от 100000 коли да изпреварва отдясно... Ами ако аз със тоя "носорог" дето бях, ако бях кривнал малко ? Така щяхме да се навържем, не е истина...
Пък джипката дето откри 3-тата <най-лява> лента.. не обърнах внимание каква беше. Аз тогава вече бях спрял и...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 25 авг 2007 6:26

Bojo написа:Чудо беше тогава :)
Някви юнаци хептен през къра я подкараха :) в буквалния смисъл на думата :) С една фиеста - газ по черния път. Нищо че след около няма и километър имаше канал :) И щото спрях по едно време и с един от Пловдив ударихме 15-20 мин лаф, той каза че преди малко излезнали от поляната на пътя... и пак газ :)
Това сребристото беше RAV. Всичко съм очаквал, ама чак колона от 100000 коли да изпреварва отдясно... Ами ако аз със тоя "носорог" дето бях, ако бях кривнал малко ? Така щяхме да се навържем, не е истина...
Пък джипката дето откри 3-тата <най-лява> лента.. не обърнах внимание каква беше. Аз тогава вече бях спрял и...

нещо не улавям смисъла :roll: началото на историята ми се губи

Върни се в “Пътеводител”