Интересува ме добра зделка ли направих????
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tassbucky написа:Вече сложих и снимки ейго и километража.Място Димитровград-Хасково.
Аз там вдигам 200 км. по нанадолнището

Да ти е честита колата.Ако е това което описваш за тая цена направо си е супер...па и дизелче ...направо си е шест за тая цена ...с здраве да си я караш а такива коли дето да не се развалят още не са открити за сега ....от завода на ФВ казаха че мислят по въпроса

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще карам внимателно,честна пионерска.Просто го пробвах колко вдига.Иначе си карам нормално 120-130км. където може на места иначе бавното шофиране си има предимства,наслаждаваш се на гледката.И още нещо най-после успях да намеря разхода на полото.
Градско- 7.7л
Извънградско-4.4л
Комбинирано-6.5л
Така че аз сивлизам в границите точно както са по книга,само резевоара дето го дават 45л
пък аз събирам 60л 
Градско- 7.7л
Извънградско-4.4л
Комбинирано-6.5л
Така че аз сивлизам в границите точно както са по книга,само резевоара дето го дават 45л

- pitbullkb
- Автомобил:
- Двигател:
поло
абе щом е италянка зарежи бате,цената ти е добра ама незнам ти си знаеш наи добре
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: поло
pitbullkb написа:абе щом е италянка зарежи бате,цената ти е добра ама незнам ти си знаеш наи добре
ехе и ко като е италянка? знаем ги италянците че са мърлячи, ама аз нещо почнах да се съмнямвам дали ние не сме по-големи. Поне имат пари да правят ремоти в добри сервизи с добри части.
За колата колега колкото и да се чудиш и да и се надяваш сега нищо неможеш разбра. Както казаха колегите то ще си покаже....
Е едни приятел на баща ми преди 2 години си взе фелиция с метан много доволен до това лято (колата му прегрява постоянно) дигнозата граниртура, резултата срашно крива глава. Но даже и това се прави!

-
- Автомобил:
- Двигател:
re
разполагам със филмов материал за Polo 1,9 D 99 как прави 160 км. от Бургас по магистралата, понеже некарах аз немога да кайа дали още можеше да се настъпи. като се има предви, че бяхме 4 човека и багаж много добре се държеше. а разхода му беше около 5,5/100 със скорост около 130-140км.
поздрави
поздрави
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”