Смяна на двигател?...
- sve_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смяна на двигател?...
Здравейте! В момента карам Голф 2 1.6 бензин, но ми се иска да сменя двигателя с по-мощен. За смяна на колата още не мога да мисля, а и съм направил доста неща по нея
. Интересуваме с какъв двигател мога да сменя моя и какво трябва още да сменям - скорости и друго ако е нужно? А и горе долу колко ще ми излезе ако някой го е правил 
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
sve_vw написа:Значи един познат ми дава двигател 1.8 90 коня за 200лв , тъй като си разпродава Голфа на части и за това ме интересува!И за това ми се струва много парите които казвате
Аз живо се интересувам от такъв двигател, евентуално и скоростите. Моно инжекцион ли е или е карбуратор? Дай малко инфо, че ми се въртят едни черни мисли в главата...
А и при мен е по лесно - сегашния ми мотор е без номер и техно теста ще го пропусна
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Вие добре сте ги подханали да ги сменяте двигателите , а сетихте ли се 4е кутията на 1.6 е с малката ост , а на 1.8 ГТИ е с голямата (по дебела)не знам за 1.8 моно или карбуратор кфа е оста , но на 2.0 мисля 4е трябва да е дебела....то и на този проблем има ре6ение ( не е смяна на кутия) ама ми е интересно дали някои се е сетил
требва да се сложи и поне още една бензинова помпа,аиде да кажем евентулано и карета ( те могат да бадат сменение в последствие понеже радостта (даването на гас)
след слагането на новия по мощен мотор барзо 6те прецака каретата от 1.6 дет са по малки
(не е задалжително де)
уеко се отплесвам
..... за тия работи се сещам за на парво време
требва да се сложи и поне още една бензинова помпа,аиде да кажем евентулано и карета ( те могат да бадат сменение в последствие понеже радостта (даването на гас)
уеко се отплесвам
..... за тия работи се сещам за на парво време
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”