за сините габарити-яки и слолени?!?!??!

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
counterbass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

за сините габарити-яки и слолени?!?!??!

Мнениеот counterbass » Вто 21 авг 2007 12:57

човеци,от нова година насам съм със сини габарити./от онез диоди нали се сещате.../.та всичко мн яко,идеално,синио,даже и на кси и дълги светлини е синио.има една проблема обаче... :cry: авер ми каза,че катажиите спирали ,глобявали,пращали колата на принудителен технически преглед,ако си с такива... :x е как може бе?!?!?!? :evil: аз тука 5 лева съм дал,и нерви докато гфи сложа ,че фасонките не пасваха,сменях фасонки,и ся ко?!.....кажете моля ви истина ли е това,че скоро преглед ще минавам,да се връщам ли към белите.... :cry: :arrow: :!: :?:

Само не мога да разбера какво общо има с "тунинг и моторен спорт" темата за сините габарити :? Бих казал, че единственото й правилно място е в кошчето за боклук, барабар със сините габарити, но ще я оставя временно, за да не се чудиш поради каква причина е изчезнала темата ти :idea: Определено има много по-фобри начини да изхарчиш 5 лева... И наистина, един приятелски съвет - махни ги тези сини габарити, че заради тях ни се носи славата на всички...

mod edit: musura

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 21 авг 2007 13:09

не те е излгал :) направо ги отскубни и ги подари на някой дето го мразиш , апък ако и на капака имаш тия "тунинг" пръскалки подобре не им връзвай жиците че тогава със сигурност ще имаш стикер на предното стъкло "АВТОМОБИЛА Е СПРЯН ОТ ДВИЖЕНИЕ "

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 21 авг 2007 13:15

Като гледам как си се притеснил, все едно някой ти е казал, че ще свършва света :shock

На мен и един кашон с такива габаритчета да ми подариш, пак няма да си сложа от тях :dontknow:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 21 авг 2007 13:19

Голям проблем :lol:

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Вто 21 авг 2007 13:51

B_O_S_S_S написа:не те е излгал :) направо ги отскубни и ги подари на някой дето го мразиш ....

верно верно

Потребителски аватар
npu3pak
Автомобил: VW Passat B6 4Motion
Двигател:

Re: за сините габарити-яки и слолени?!?!??!

Мнениеот npu3pak » Вто 21 авг 2007 14:18

counterbass написа:човеци,от нова година насам съм със сини габарити./от онез диоди нали се сещате.../.та всичко мн яко,идеално,синио,даже и на кси и дълги светлини е синио.има една проблема обаче... :cry: авер ми каза,че катажиите спирали ,глобявали,пращали колата на принудителен технически преглед,ако си с такива... :x е как може бе?!?!?!? :evil: аз тука 5 лева съм дал,и нерви докато гфи сложа ,че фасонките не пасваха,сменях фасонки,и ся ко?!.....кажете моля ви истина ли е това,че скоро преглед ще минавам,да се връщам ли към белите.... :cry: :arrow: :!: :?:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Да ти имам проблемите!! Ти от гората ли идваш? Логично е че тая синя светлина е забранена!! Пък и какво изобщо виждаш през ноща с тез крушки??

НЯМАМ ДУМИ!!!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 21 авг 2007 14:35

палиш колата и в антон иванов...вече е опорочена и неспасяемо гнояласала...как може да им причинявате такива вандалщини на хубавките мили голфчета :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

p.s. ся ако кажеш че и ЛЕПТЕНА от серията GF мъжка ти е свършил...

Последна промяна от chefito на Вто 21 авг 2007 15:54, променено общо 1 път.

gushtera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gushtera » Вто 21 авг 2007 15:00

Хахаха :lol: :lol: :lol: Садисти...горката кола,вече си замина... :D

Върни се в “Оптичен тунинг”