Боя на спрей.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Боя на спрей.
Има ли такова чудо. Трябва ми малко боя за колата сив металик за едно петно и чух че някъде я правели във флакон като от дезодорант и сам мога да си я пръсна. Чували ли сте за това. Къде може да намеря? Горе - долу за какви пари? 

- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Магазин на Сикенс до зала Универсиада, като тръгнеш от Румънското посолство към залата, до гуми център радиал.
Магазин на Стандокс, на кръстовището на Ботев и Стамболииски. При врътката на трамвая срещу интернет клубче "Диабло"
Цени - флакон 150-200 грама - 30 лева, нещо подобно ми се върти в главата. За металик става дума.
ААаааа магазин на Глазурит, след кино Изток на Плиска в локалното гледаш в дясно. Цените може би ще са малко по-евтини, но не съм ходил там.
Оиваш и на 3-те места с колата и отвертка за да си откачиш капачката на резервоара.
Надявам се бях изчерпателен.
Магазин на Стандокс, на кръстовището на Ботев и Стамболииски. При врътката на трамвая срещу интернет клубче "Диабло"
Цени - флакон 150-200 грама - 30 лева, нещо подобно ми се върти в главата. За металик става дума.
ААаааа магазин на Глазурит, след кино Изток на Плиска в локалното гледаш в дясно. Цените може би ще са малко по-евтини, но не съм ходил там.
Оиваш и на 3-те места с колата и отвертка за да си откачиш капачката на резервоара.
Надявам се бях изчерпателен.

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”