Сравнение между B5 и Vectra C...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сравнение между B5 и Vectra C...
Днес имах възможност да изпробвам такава вектра 2.0 DTI 101 к.с. Беше 2005 година, на ~60 000 км. Возията не ми хареса, скоростите не влизаха както съм свикнал като с джойстик, съединителя не ми хареса, не ми беше така удобно на седалката, абе сравнение с пасачето ми не може да се мери! Не съм очаквал да е такъв кокал тази кола. Определено беше запазена и изглеждаше много лачена, карана само по австрийски пътища, седалките и волана като нови, отпред нямаше точки от камъчета - колата беше пазена много, почти нова, но не ме накефи изобщо. Нямаше тръпка при шофирането. Извода е... 

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Не бе - готин си е мерцедеса - ама очаквах повече някак - на дупките друса юнашки и ми се стори, че не ускорява достатъчно за 388 кс. Казвам го, за да не си мислят хората, дето не са се возили, че S класата е космически кораб - кола като кола - е готина, ама за тия пари...де да знам.Tod написа:За Опела, че е дърво - хубаво! Ама за Мерцедеса S500 2006 ... айде нема нужда![]()
И аз съм от сектата на VW, но все пак ... нада бъйт реалистами, пряма сказат
A за Опел - аз от личен опит с около 10000 км мога да говоря за Вектра Б 2,0 16 клапанчета. Мен пък си ме кефи - удобна е, понавървява, е - опел все пак, но не е лоша - за парите си.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сравнение между B5 и Vectra C...
Dan4ote написа:Днес имах възможност да изпробвам такава вектра 2.0 DTI 101 к.с. Беше 2005 година, на ~60 000 км. Возията не ми хареса, скоростите не влизаха както съм свикнал като с джойстик, съединителя не ми хареса, не ми беше така удобно на седалката, абе сравнение с пасачето ми не може да се мери! Не съм очаквал да е такъв кокал тази кола. Определено беше запазена и изглеждаше много лачена, карана само по австрийски пътища, седалките и волана като нови, отпред нямаше точки от камъчета - колата беше пазена много, почти нова, но не ме накефи изобщо. Нямаше тръпка при шофирането. Извода е...
Баща ми има такава вектра, само че 2.0 16V и потвърждавам, че е дърво сравнена с Пасат Б5, във всяко едно отношение е назад, като изключим окачването на Пасата и скъпата му подръжка.
Голф Мк3 ме радва повече да го карам и е с по-качествен интериор

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сравнение между B5 и Vectra C...
niikoo_1 написа:Dan4ote написа:Днес имах възможност да изпробвам такава вектра 2.0 DTI 101 к.с. Беше 2005 година, на ~60 000 км. Возията не ми хареса, скоростите не влизаха както съм свикнал като с джойстик, съединителя не ми хареса, не ми беше така удобно на седалката, абе сравнение с пасачето ми не може да се мери! Не съм очаквал да е такъв кокал тази кола. Определено беше запазена и изглеждаше много лачена, карана само по австрийски пътища, седалките и волана като нови, отпред нямаше точки от камъчета - колата беше пазена много, почти нова, но не ме накефи изобщо. Нямаше тръпка при шофирането. Извода е...
Баща ми има такава вектра, само че 2.0 16V и потвърждавам, че е дърво сравнена с Пасат Б5, във всяко едно отношение е назад, като изключим окачването на Пасата и скъпата му подръжка.
Голф Мк3 ме радва повече да го карам и е с по-качествен интериорот тази Вектра.
Да не мислиш, че поддръжката на Вектрата е евтина?
А интериорът на Голф 3 е по-качествен от на много нови автомобили.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”