Кой може да ми каже кой дат4ик да сменя 4е ми писна да ми свети лампата на водата пък не е загряла. Смених ве4е един ама пак същата работа. Мани ми показва некви луди градуси над 110.
Кой е дат4ика?
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой е дат4ика?
А здрасти,
Кой може да ми каже кой дат4ик да сменя 4е ми писна да ми свети лампата на водата пък не е загряла. Смених ве4е един ама пак същата работа. Мани ми показва некви луди градуси над 110.
не съм много убеден в отговора си, тъй като нямам представа как точно компютъра измерва стойността на съпротивлението на конкретният датчик, но при условие че метода е резистивен можеш да провериш кабелите към и от датчика. Възможно е да нямаш подаване на захранване към датчика. Ако всичко с кабелите е наред провери стойностите връщани от този датчик с омметър(някъде из форума имаше писано по въпроса и бяха цитирани конкретните стойности според температурата), защото е възможно датчика да е наред а таблото да се развалило