КОРУПЦИЯ!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
G-force
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G-force » Сря 22 авг 2007 10:15

saiman написа:Левият ми фар нямаше дълги , ама не съм аз виновен , а тоя дето поддържа камиончетата :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Е как се разбира че не ти бачкат дългите? КОгато са ти нужни фаровете, значи е тъмно, значи няма право да те спират извън населено място (така съм чувал) значи нямаш право да си на дълги :lol:

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Сря 22 авг 2007 10:18

G-force написа:
saiman написа:Левият ми фар нямаше дълги , ама не съм аз виновен , а тоя дето поддържа камиончетата :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Е как се разбира че не ти бачкат дългите? КОгато са ти нужни фаровете, значи е тъмно, значи няма право да те спират извън населено място (така съм чувал) значи нямаш право да си на дълги :lol:
имат право колега :wink: питал съм доста по въпроса :wink: досега нито един катаджия(дори и познат) не ми е казал, че нямат право :roll:мисля че нямат само на тъмно по магистралата

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Сря 22 авг 2007 10:21

Мен зимата ме спряха да ми пишат акт за това, че служебната кола е с изгорял фар (смяната ми започваше от 12 на обяд и свършваше около 22:30ч.) и когато има дадох чантичката с документите на колата "ТРЪЦ!" няма талон :shock и ме праснаха с простата глоба от 10лв. и 0 точки вместо за изгорелия фар посред "акция светлина" в 19ч. вечерта :).
Определено искаха кинти но аз не им дадох и все пак ми простиха .
И понеже се отклоних от темата да се върна на нея - на всеки може да му изгори крушката посред бял ден и да не забележи по време на път,
тва е божа работа .
Защо не си затвори очите просто - еми защото знае, че е по- добре да му кихнеш някой друг лев и така всичко да мине.
И вълка сит и агнетата цели .
Смятам че няма смисъл да се звънни на 166 защото без свидетел не можеш да докажеш, че е взел парите (освен ако не ги бележиш може би).

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 22 авг 2007 10:24

Stoi написа:в случая полицая ти е направил добро , а ти искаш да му направиш зло :-D

на всеки е по изгодно да им даде...незнам защо повечето се правят на моралисти???

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 22 авг 2007 10:44

R@do написа:
Stoi написа:в случая полицая ти е направил добро , а ти искаш да му направиш зло :-D

на всеки е по изгодно да им даде...незнам защо повечето се правят на моралисти???

тъй е Радо, обаче нека тия дето дават да намаляват, за да намаляват тия дето взимат

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 22 авг 2007 10:56

Абе на едната патрулка в Чепеларе от две години и е изгоряла късата светлина на единия фар и никой не обръща внимание на това, не я сменят защото това трябвало да се направи само в сервиз ама иначе могат да се заяждат :076:

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Сря 22 авг 2007 11:05

:офф а на теб колега G-force защо на аватара само левият ти габарит работи ? :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 22 авг 2007 11:06

Pavcho2 написа::офф а на теб колега G-force защо на аватара само левият ти габарит работи ? :D

щото е паркинг светлина :!:

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Сря 22 авг 2007 11:14

Грешката ти в случая е, че си му дал 20 лв. Трябвало е да дадеш 10 :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 22 авг 2007 11:15

ГLГLГL написа:Грешката ти в случая е, че си му дал 20 лв. Трябвало е да дадеш 10 :)

хахахаха Габровец, хахаха
сори не се сдържах :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 22 авг 2007 11:41

Яко нали mhihi mhihi mhihi

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 22 авг 2007 12:55

Айде моралистите пак се изходиха.

А защо тъпата фуражка се заяжда за нещо което може да се случи в движение на всеки? Лампите не изгарят в гаража, а в движение!
Вярно, закона е писан от олигофрени, поради което и за такава глупост може да ти спрат колата от движение. В случая ченгето е паразит, не особено различаващ се от глист в дебело черво. А закона си е тоалетна хартия. Дава възможност да те изнудват дори за нещо толкова нормално и неизбежно като изгоряла лампа...

В нормална държава ще те спре и ще ти каже - господине на единия фар не ви работят дългите, имате ли резервна лампа? И ако трябва ще ти помогне да си я смениш! Може да прецени и да те пусне да стигнеш до следващата бензиностанция та да си купиш, ако нямаш резервни - все пак дългите не са жизнено важни и т.н. А не веднага да потрива доволно ръце и да си отваря джоба. Със сигурност няма да седне да ти спира колата от движение и прочее простотии за такава дреболия.

А тук гадът иска пари. И защо обвинявате колегата че е дал - ми ще даде, след като закона предвижда необоснована санкция за нещо което на всеки може да се случи, и се случва!
Всеки ще даде, щом алтернативата е да ти спрат колата от движение за една шибана лампа, при това не особено важна.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Re: КОРУПЦИЯ!!!

Мнениеот Stefan » Сря 22 авг 2007 13:00

Но полицаят е казал - "Единия ти фар не свети като хората" а не че въобще не свети и после - После ми вика:"Ся кво ще правим?И аз му викам:"Ами не знам".Той ми вика:"Дай 20 лева и заминавай"

Това какво е :dontknow:

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Сря 22 авг 2007 13:04

psstv18rp написа:Айде моралистите пак се изходиха.

А защо тъпата фуражка се заяжда за нещо което може да се случи в движение на всеки? Лампите не изгарят в гаража, а в движение!
Вярно, закона е писан от олигофрени, поради което и за такава глупост може да ти спрат колата от движение. В случая ченгето е паразит, не особено различаващ се от глист в дебело черво. А закона си е тоалетна хартия. Дава възможност да те изнудват дори за нещо толкова нормално и неизбежно като изгоряла лампа...

В нормална държава ще те спре и ще ти каже - господине на единия фар не ви работят дългите, имате ли резервна лампа? И ако трябва ще ти помогне да си я смениш! Може да прецени и да те пусне да стигнеш до следващата бензиностанция та да си купиш, ако нямаш резервни - все пак дългите не са жизнено важни и т.н. А не веднага да потрива доволно ръце и да си отваря джоба. Със сигурност няма да седне да ти спира колата от движение и прочее простотии за такава дреболия.

А тук гадът иска пари. И защо обвинявате колегата че е дал - ми ще даде, след като закона предвижда необоснована санкция за нещо което на всеки може да се случи, и се случва!
Всеки ще даде, щом алтернативата е да ти спрат колата от движение за една шибана лампа, при това не особено важна.

едно примерче за малоумните ни фуражки.

пътуваме от пловдив за софия, някъде преди ихтиман гледам едно момче как бута пасат б2 комби, съответно спирам. оказа се че му е свършила нафтата, вътре в колата беше жена му с детето. след малко се появява патрулка. спира до нас и ни задават уникалният въпрос " защо сте спрели тук". обясняваме че има проблем с колата, най-вероятно е свършила нафтата и така нататък. питаме ги дали могат да помогнат на човека, да го дръпнат евентуално до някъде или поне да изчакат с жената и детето. и какво ни отговориха предствителите на закона, ами нищо качиха се в патрулката и си тръгнаха. дебили

закарахме човека до бензиностанцията в пълно недумение, защо плащаме на олигофрени

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Сря 22 авг 2007 13:18

Те не помагат само си гледат интереса спират за какво ли не кото ги викнах че са ми счупили прозореца се оказа че са от друг район крият се като невестулки за10лв капути нема кво трябва да помагат а те не го правят няма да ги важавам НИКОГА :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”