здравейте колеги искам да ви питам следното: последната седмица от септември мисля да отскоча до Италия да си почина малко та въпросът ми е: мога ли да отида до там само с лична карта или ще трябва да си изкарвам задграничен паспорт че моя изтече преди два месеца а там нали уж вече в някои държави можело само с лична карта да се ходи предварително благодаря
п.п. ще пътувам със самолет до там - ако има значение де
Geleto написа:Малко ама с коя авиокомпания ще пътуваш?
ще пиша тия дни щото още не знам преди малко ми сервираха новината щото няма да съм сам де някой да каже с коя авиокомпания ще е най-добре или къде в интернет да потърся оферти
Колега питай Даскала!Той преди няколко дни се върна от Италия и предполагам ще ти каже дали са му искали паспорт или е минал с личната си карта.Но предполагам че е второто
Батенце,ако си със самолет само лична карта Иначе всички екстри......сърбите бесят А за Неапол.....дръж си парите,телефона,часовника В РЪКА -> КРАДЕ СЕ В ДВИЖЕНИЕ
Даскала™ написа:Батенце,ако си със самолет само лична карта Иначе всички екстри......сърбите бесят А за Неапол.....дръж си парите,телефона,часовника В РЪКА -> КРАДЕ СЕ В ДВИЖЕНИЕ