КЪДЕ ДА СИ МАХНА НОМЕРА???
КЪДЕ ДА СИ МАХНА НОМЕРА???
Някой знае ли къде в София и за какви пари мога да си направя Golf-a на мястото на номера да няма нищо и да е равно,а номера да е долу на бронята???(ОБЯСНЯВАМ ГО ТАКА ЗАЩОТО НЕЗНАМ КАК СЕ КАЗВА)
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
creativs написа:novia написа:Казва се Пернишки тунинг успех
Ти пък от де знаеш че така се казва
Наистина,какво му е пернишкото на това немога да разбера.Явно някои хора използват разни изрази без да могат да осмислят добре тяхното значение

А колегата който питаше може да прати едно лично на колегата teneketo-той се занимава с такива работи и ще може да съдейства(предполагам)
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
malolitrajkata написа:joser дай малко повече инфо за тая идея.с какво моторче го показваш и скриваш ,куде точно попада номера като е скрит и такива тайни?
Моторчето има син буркан и сини дрешки.....тайни няма никакви-прочети Закона за движението по пътищата и Правилникап за неговото приложение...всичко е написано там.....ти как си с финансите?
- counterbass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тази идея я имам отпреди да прочета това и съм много ентусиазиран!ако може малко насока как точно е изобретена тази модификация на 1-чката?!много благодаря предварително.joser написа:бившата ми единичка си имаше една самоделка(преди от КАТ София да ми надупчат бронята горе), да се скрива/показва номерът отпред. кофти беше като забравях понякога да включа бутончето![]()
паркирана със скрития номер беше супер

- counterbass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
counterbass написа:тази идея я имам отпреди да прочета това и съм много ентусиазиран!ако може малко насока как точно е изобретена тази модификация на 1-чката?!много благодаря предварително.joser написа:бившата ми единичка си имаше една самоделка(преди от КАТ София да ми надупчат бронята горе), да се скрива/показва номерът отпред. кофти беше като забравях понякога да включа бутончето![]()
паркирана със скрития номер беше супер![]()
![]()
![]()
4екам.

- counterbass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
counterbass написа:ееееееее бе колеги!!!то е ясно че винаги ще си карам както трябва.номера е да се напрая пред аверите и пред bak6i6a .ясно ми е че играе там електромотерче,и някъкви ''пантички' ще има,ама дайте готова идея.
не ми се присмивайте...
Мен лично ми се вижда много сложно колега .
Трябва да е доста сложна с-ма но от филма можеш да помислиш по въпроса - мисля че би трябвало да стане с някъкъв мехънизъм с назъбени колела и с подобен принцип като на ЦД-рома

- counterbass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”