Ще копувам скоро плеър и много се колебаех за най-нислкия клас устройства, но сега май ще мога да вложа малко повече и няма да копувам най-евтиното. Насочил съм се към тези два модела, но въпреки че прочетох доста теми и зная че повечето хора тук са с Pioneer и наистина те имат много добри модели, нямам представа този добър ли е и кое е по-доброто в случая! Ето и линкчета:
Sony CDX-GT610Ui - http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=11
Pioneer DEH-P4900IB - http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=12
Ще съм благодарен да ме насочите в избора и да ми кажете защо определения модел е по-добър от другия!
Sony CDX-GT610Ui vs Pioneer DEH-P4900IB
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Колега ето това е много по добро и от двата: Alpine CDE-9881 R
www.hirschille.de/carhifi/images/CDE-98 ... g%26sa%3DG
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mafiacartel написа:Колега ето това е много по добро и от двата: Alpine CDE-9881 R
Данс.. Колегата е прав

Този Alpine наистина е много добър и вероятно превъзхожда Сонито и Pioneer-а, но и цената му е по-висока и надхвърля бюджета ми
Иначе като ги сравнявам наистина Сонито не отстъпва на Pioneer-а, даже е по-мощно, свири и Atrac3plus, а цената е по-ниска! А най-странно ми се стори, че в ревютата които четох потребителите оценяват сонито като по userfriendly и по-издръжливо 

- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
не съм имал пионер,
но сонитата(скоро си взех МЕХ 200 ВТ заради блутута) са яки дървета поне спрямо кенууд( досега съм имал 3)
не бих си купил повече сони(яко жълта марка)
модела е MEX 2500BT сбъркал съм сори
но сонитата(скоро си взех МЕХ 200 ВТ заради блутута) са яки дървета поне спрямо кенууд( досега съм имал 3)
модела е MEX 2500BT сбъркал съм сори
Последна промяна от zdrash на Пет 24 авг 2007 9:40, променено общо 1 път.
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
zdrash написа:не съм имал пионер,
Модела е 2000 ВТ и той действително е голямо дърво. Недей да съдиш за марката само по един модел. Ама 610U е доста по-добър.

- mafiacartel
Junior написа:mafiacartel написа:Колега ето това е много по добро и от двата: Alpine CDE-9881 R
Данс.. Колегата е правно от 2та модела който питаш ... мисля, че сонито не отстъпва по нищо на Пайнерката
така, че аз съм за сониту
Колега видях че си се спрял на плеери за около 350 лв и затова ти предложих този модел. Другия вариянт е да се спреш на марката "Clarion" който също така е прекрасен вариянт спрямо Сони и Пайнер и е на цена 250 лв.
Наистина има голяма разлика между 2000 ВТ и GT610U, които го водят висок клас
Попаднах в нета, на някои сайтове които предлагат музика на Sony и ми направи впечатление, че някъде предлагат модела Sony CDX-GT610UI някъде Sony CDX-GT610U (без "I" накрая) и се оказа че са различни като дизайн на панела, но с еднакви характеристики! Но този без I се предлага в Европа а другия в Сащ и Канада и се чудя дали ще е съвместим с европейските коли?!?!!

Попаднах в нета, на някои сайтове които предлагат музика на Sony и ми направи впечатление, че някъде предлагат модела Sony CDX-GT610UI някъде Sony CDX-GT610U (без "I" накрая) и се оказа че са различни като дизайн на панела, но с еднакви характеристики! Но този без I се предлага в Европа а другия в Сащ и Канада и се чудя дали ще е съвместим с европейските коли?!?!!

- mafiacartel
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Sony CDX-GT610Ui vs Pioneer DEH-P4900IB
Jetman написа:Ще копувам скоро плеър и много се колебаех за най-нислкия клас устройства, но сега май ще мога да вложа малко повече и няма да копувам най-евтиното. Насочил съм се към тези два модела, но въпреки че прочетох доста теми и зная че повечето хора тук са с Pioneer и наистина те имат много добри модели, нямам представа този добър ли е и кое е по-доброто в случая! Ето и линкчета:
Sony CDX-GT610Ui - http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=11
Pioneer DEH-P4900IB - http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=12
Ще съм благодарен да ме насочите в избора и да ми кажете защо определения модел е по-добър от другия!
Хммм колега, не знам дали ще е скоро, но ти отдавна трябваше да си купил СОНИТО. Бягай докато е време!

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Jetman написа:Да и аз си мислех за нещо от този сорт. Значи засега клоня леко към Сони и поради факта, че USB порта е директно на панела, докато на Pioneer-a е под самия панел и мисля, че няма да е много удобно все да е отворен, ако често се ползва флаш памет или мп3 плеър!
Честно казано колега Пайнера го гледах от всякъде (и от вътре по платката ) еми не открих USB . Май имаш предвид друг модел. Сонито е по-добро

Ами самия производител пише че има USB порт: http://www.pioneer.co.uk/uk/products/25 ... index.html
Но за да се свърже USB памет или мп3 плеър трябва някакъв адаптер(CD-UB100)! Така че вероятно няма да е точно USB изход на самото устройство а някакъв друг порт към който се закача адаптера и вече към него флаша, което си е малко неудобство сравнение със Сонито. Но като звук пък Pioneer-a може да е по-добър?!?!?

Но за да се свърже USB памет или мп3 плеър трябва някакъв адаптер(CD-UB100)! Така че вероятно няма да е точно USB изход на самото устройство а някакъв друг порт към който се закача адаптера и вече към него флаша, което си е малко неудобство сравнение със Сонито. Но като звук пък Pioneer-a може да е по-добър?!?!?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”