Здравйте приятели,
от близо месец съм горд собственик на 1302.Тази кола ми беше мечта от детството и слава Богу вече е реалност в моя живот.Тъй като съм лаик в тази област може и въпросите да са ми не точно на място,за което моля да ме извините предварително.Намерих двигател 2.0 от транспортер и смятам да го сложа на костенура.Въпроса ми е-може ли директно да се монтира или е нужна някаква доработка?Скоростната кутия ще издържи ли допълнителната порция въртящ момент или ще трябва да сменям и нея?Благодаря предварително на отзовалите се.
Двигател 2.0 от транспортер
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
В момента моя нов приятел е за боя и доизкосурявания и докато трае процедурата искам да си подготвя двигателя и всичко което е необходимо за слагането му.Другия ми въпрос е : мога ли да сложа бусовата кутия(5 степенна ако не се лъжа) или да оставя оригиналната?Прегледах темата за дисковите спирачки,но така и не разбрах някой слагал ли е допълнително и от каква кола точно?
п.п.
обещах на жената да не купувам повече ''недвижими имущества" инак рискувам някоя вечер да си намеря багажа пред вратата
на днешна дата имам 3 мотора и три коли и всички(почти) за някакъв ремонт 
п.п.
обещах на жената да не купувам повече ''недвижими имущества" инак рискувам някоя вечер да си намеря багажа пред вратата

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”