лек и освежаващ "тунинг" за ГОЛФ 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
като направя отпред блендите и мигачите ще кача друга снимка 

Последна промяна от blau на Вто 29 май 2007 22:36, променено общо 1 път.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
blau написа:Ето какво направих аз: Вежди на калниците, вежди на фаровете, спортни прагове, спойлер преден на GTI (широк) и затамняване на мигачите, блендите и емблемата на решетката - общо 420 лв.
Тия дни ще направя снимки и ще покажа, много хубаво стана
колега интересуваме предния сполер на GTI за колко $$$ го взе и каде мога да намеря и аз

иначе поздравления и на 2мата та ви за колите

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
JoroKN написа:blau написа:Ето какво направих аз: Вежди на калниците, вежди на фаровете, спортни прагове, спойлер преден на GTI (широк) и затамняване на мигачите, блендите и емблемата на решетката - общо 420 лв.
колега интересуваме предния сполер на GTI за колко $$$ го взе и каде мога да намеря и аз![]()
Колега предполагам говориш за широкия нож под бронята.Ако е така аз си взех такъв от колегата ilkomotor и съм много доволен.Взех за 45лв чисто нов.Гънал съм го и съм го задирал много пъти но си остана здрав
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
da6o_amvr написа:JoroKN написа:blau написа:Ето какво направих аз: Вежди на калниците, вежди на фаровете, спортни прагове, спойлер преден на GTI (широк) и затамняване на мигачите, блендите и емблемата на решетката - общо 420 лв.
колега интересуваме предния сполер на GTI за колко $$$ го взе и каде мога да намеря и аз![]()
Колега предполагам говориш за широкия нож под бронята.Ако е така аз си взех такъв от колегата ilkomotor и съм много доволен.Взех за 45лв чисто нов.Гънал съм го и съм го задирал много пъти но си остана здрав
да - за него говоря а дали има и за мен нещо