До кога "Изродите" по пътя ще са безнаказани !?
- gb777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До кога "Изродите" по пътя ще са безнаказани !?
Вчера пътувайки към Бургас към 23 ч. след Сливен трима малоумници си играеха на безсмъртни изпреварвайки в забранен участък колона от няколко камиона ,автобус и 10-тина коли при плътна насрещна колона.Когато стигнаха до мен ,тъй като отсреща идваше камион който бе достатъчно голям и тежък първия се вряза в пролуката от половин кола пред колата отпред карайки ни да скочим на спирачките и тогава добре че погледнах в огледалата за обратно виждане ,за да видя втория който летеше право в задницата ми ,аз инстинктивно дадох гас и десен и добре че там имаше малко място отстрани за да изляза от пътя и този свирейки ми!!! да влезе на мое място ,за да не го помете камиона !!! Аз съм спокоен и миролюбив човек ,но вчера исках да имам оръжие и да стрелям по този нещастник! Съжалявам ако тона ми е остър ,но съм адски афектиран,защото аз карах със 70 км./ч спазвайки всички знаци и закони и щях да вляза в черната хроника заради келеш с ауди а6!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма спасение от такива. Като нямат нищо в кратуните - нито глоби нито санкции ги стряскат. И книжката да му вземат пак ще кара. И в затвора да го бутнат, ще излезе и пак така. Единственото хубавото е че не живеят дълго.
Лошото освен че нерядко пострадват невинни е, че зарад такива уроди постоянно увеличават санкциите до вече безумни нива, от което страдат нормалните хора, и се стимулира корупцията.
Иначе аз като карам зад някого и не смятам да изпреварвам, гледам да оставям място пред мен, та такива кретени по-бързо и лесно да ме изпреварят, и да си трошат кратуните и колите някъде по-далеч от мен.
Това ми е навик откакто към банско преди 6-7 години един дебил се утрепа - добре че бях оставил място, изпревари ме, полакоми се и камиона пред мен да изпревари и се утрепа по-напред, а аз само сеир гледах. И добре че в камаз се нахендри та никой друг не пострада. Сигурно с лопата са го събирали после.
Между другото, нямаше ли изискване и в закона да се оставя такова пространство (при движение в колона), или греша нещо?
Лошото освен че нерядко пострадват невинни е, че зарад такива уроди постоянно увеличават санкциите до вече безумни нива, от което страдат нормалните хора, и се стимулира корупцията.
Иначе аз като карам зад някого и не смятам да изпреварвам, гледам да оставям място пред мен, та такива кретени по-бързо и лесно да ме изпреварят, и да си трошат кратуните и колите някъде по-далеч от мен.
Това ми е навик откакто към банско преди 6-7 години един дебил се утрепа - добре че бях оставил място, изпревари ме, полакоми се и камиона пред мен да изпревари и се утрепа по-напред, а аз само сеир гледах. И добре че в камаз се нахендри та никой друг не пострада. Сигурно с лопата са го събирали после.

Между другото, нямаше ли изискване и в закона да се оставя такова пространство (при движение в колона), или греша нещо?
Почти винаги го отнасят обикновените хорица с евтини коли без еърбегове и други подобни екстри.А повечето такива келеши не карат А6-ици,а големи джипове...da6o_amvr написа:Колега не им ли запомни номерата или поне каква коли караха!А който си търси ще го намери-но само дано не го отнесе някой обикновен човечец!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”