каде да си направя голфа AFN по бърз

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 21 авг 2007 22:58

Ако напишеш как се държи буста верно ще е много интересно.Също пиши и дали си правил нещо друго по мотора?

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Сря 22 авг 2007 0:15

значи съм си слагал само чипче от Brezel и съм доста доволен но ми каза че не е надут до последно но мисля да ми прати с малко по голямо налягане можеби поне на 1.1бар а сега надува на 0.98 -1бар така показва ваг кома а и така каза Brezel но ще го направя да върви още малко за сабирането на Калояново само чакам да напишат датата на събирането
а пушенето е за сметка на вървежа нема пушек нема вървеж
искам да кажа че като му боядисам капака ще го продавам при интерес на л.с.
а голфа си върви доста него продавам заради нередности а заради пари ще го дам и тънко
поздрави на всички :D :wink:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Сря 22 авг 2007 1:16

Да речем че колегата Тошо има силен афинитет към бързо ускоряване (то кат има и вр6 е нормално) и затова налягането не е вдигнато колкото може за да се види как ше се държи турбината (понеже колата е на години) Изпушва само при голямо натоварване и най вече в ниските предавки. Кат се вдигне още малко налягането ще се поизчистат още пушеците просто това беше малко кат предпазна мярка за турбината (малък тест) То верно че сега при тия пушеци е натоварва повече термично (по топла става) но тия турбини се чупят преди всичко от високо налегане. Иначе колата е станала уникална (и с учудващо много екстри)

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Сря 22 авг 2007 10:54

Brezel написа:Да речем че колегата Тошо има силен афинитет към бързо ускоряване (то кат има и вр6 е нормално) и затова налягането не е вдигнато колкото може за да се види как ше се държи турбината (понеже колата е на години) Изпушва само при голямо натоварване и най вече в ниските предавки. Кат се вдигне още малко налягането ще се поизчистат още пушеците просто това беше малко кат предпазна мярка за турбината (малък тест) То верно че сега при тия пушеци е натоварва повече термично (по топла става) но тия турбини се чупят преди всичко от високо налегане. Иначе колата е станала уникална (и с учудващо много екстри)

за мен не са важни екстрите като при някой
аз искам да върви доста и се надявам да се засили още малко скоро като ми пратиш новото чипче :D :D :wink:

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Пет 24 авг 2007 0:36

момчета незнам дали голфа ми върви но днеска имаше битка с ауди а4 1.8Т 150кс и за жалост и него го бия
немога да си намеря Ауди А3 150 за да се пробвам с него
а и сега карам на 1бар мисля скоро да карам на 1.1бар и тогава да си намеря А3 за гонка

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Пет 24 авг 2007 0:40

tosho_vr6 написа:момчета незнам дали голфа ми върви но днеска имаше битка с ауди а4 1.8Т 150кс и за жалост и него го бия
а и сега карам на 1бар мисля скоро да карам на 1.1бар и тогава да си намеря А3 за гонка
Според мен няма да усетиш голяма разлика между 1 бар и 1.1 . Поне при мен след като смених чиповете от 1 бар на 1.15, разлика във вървенето се усеща само на високите скорости.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 24 авг 2007 5:13

tosho_vr6 написа:момчета незнам дали голфа ми върви но днеска имаше битка с ауди а4 1.8Т 150кс и за жалост и него го бия

:shock

Потребителски аватар
kombito-tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kombito-tdi » Пет 24 авг 2007 11:58

тошо да взема да доида на габрово да видя тва чудо щото навремето от габрово си копувахме едни книшки "габровски шеги ''.наи добре е някои неутрален да види че ставаме смешни

п.п а VR6 бягаш ли го и него :shock

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Съб 25 авг 2007 3:14

kombito-tdi написа:а VR6 бягаш ли го и него :shock
То ко и него го бега, си му ибало и пистарата дет е. :lol: :lol:

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Нед 26 авг 2007 21:44

Голфчето може да се види по всяко време,карам си го постянно и винаги сам готов за една гончица.Аотносно вр6 не сьм се пускал с него мога да го гледам как вьрви мисля и него да го опаря.Но той хич не вьрви за тези коне,защото и аз имам вр6 и моя взрви пьри повече от него.Живот и здраве на 8 септември ще сьм на божурище и ще видя какво време ще дам

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Сря 29 авг 2007 21:35

здравейте някой знаели каде се покри колегата Brezel
че много ми треба

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 30 авг 2007 5:06

Абе не знам къде е, ама от снощи и аз съм с чепче и определено разликата е потресаваща! Колата върви доста по-леко, а при изпреварвания е адски пъргава! За гонки нищо не мога да кажа, защото не съм любител. Но определено ефект има и то не малък!!!

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Пет 31 авг 2007 1:20

днеска ходих на гонки в Казанлък и ги убих с бой всичките
аудита 1.8т корси голф 150кс но към края започва да ме настига но на 400м го бия по точно всичките ги бия :D :lol: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Пет 31 авг 2007 3:13

:applause:

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Съб 01 сеп 2007 23:56

благодаря
може да направя и снякой друг някоя дръпчица на 8 септември ще съм на божура и ще се пусна за да видя какво време ще дам с вр6 давам 15.3 а с дизела колко ли предполагам средни 16ки
а вие как мислите

Върни се в “Дизелови агрегати”