Днес като зареждах колата ги видях тези добавки SNAP, за първи път ги виждам, били американски, за почистване на дюзите, премахване на нагар, стабилизиране на оборотите на празен ход, намаляне на разхода, увеличаване на мощноста и ускорението. Карах само 10км градско и разлика няма и как да усетя още.
Тъ някой ползвал ли е такива? ????
Някакви впечатления от добавки Snap????
Никакви впечатления от тази марка. Днес видях в ОМВ добавка на ЛИКИ МОЛИ за горивото. Аз лично не предпочитам тези на ЕСТИПИ, още повече на цената от 13 лв срещу $1.30 US в щатите. Мой приятел кара на газ от години, но винаги пали на бензин и на всеки 5000 км си сипва по една добавчица и не е имал проблеми с инжектори или подобни. Успех
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
досeга съм слагал само на Валволин и бях доволен, но и доста време го слагах, но пък Снап е 6.00лв за 70л. и ако върши работа.............но и все си мисля че на неизвестните марки не им правят ментета, иначе намерих инфо в нета, наистина са американски. абе ще покарам ще видя. но по принцип след колко време се осеща действието от добавките????
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имах проблем с оборотите на празен ход ,взех добавка за гориво на Лики Моли за един резервоар (50л.) - 7 лева.По празниците бях до Истамбул и изгорих така или иначе тези 50 литра та и повече. Останах поразен от резултата,оборотите се заковаха - при включен климатик,при почти постоянно охлаждане на празен ход в големите задръствания ,изчезнаха всякакви вибрации и колебания на оборотите!Ефетка обаче е налице поне след изгаряне на половината гориво в резервоара. Сега се надявам да се задържат нещата така ,да не са само временно решение на някакъв по - сериозен проблем
П.С. За 20 000 км за първи път слагам добавка за гориво и май ще продължавам да го правя!

П.С. За 20 000 км за първи път слагам добавка за гориво и май ще продължавам да го правя!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”