Дали да си махна катализатора ?
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Skruji написа:Щом е така, благодаря за помоща, ще разгледам...
Мисля да затворим темата, моля модераторите да я изтрият.
1.Почисти добре радиатора -може да има насъбран боклук /кал/
2.като загрее пипни и 2 та маркуча на радиатора дали са еднаков топли.
3.намалена циркулация от водна помпа.
4.Вече жегите намаляват , но за следващото лято може да си направих 1 ва степен на вентилатора да работи винаги при запален двигател - все едно имаш климатик.
5. голфа се кара 2 ра година с права тръбичка взесто катализатор.
6.Мирише ли от ауспуха на умрели лебеди - запушен е .
хаха !!
Да поспамя и аз, А?
Както каза kokovanev тръба вместо катализатор при някой заварчик.....не е чак толко зле! (баща ми и вуйча ми напрайха така)
Пък за термостата, епа 100 гр. толко ли е страшно, мен ми дига през 5 мин 100гр. в града (по-светофарите като чакам).Виждал съм го и 105 да прай в един баир (Бяла-Несебър след един камьон 10 км на втора с 20 карах). Ама това не е нещо ненормално за VW! Друг е въпроса колко са верни уредите на таблото!
Ти си луд мой човек !!З а твойта главица е нормално да прегрее
Както каза kokovanev тръба вместо катализатор при някой заварчик.....не е чак толко зле! (баща ми и вуйча ми напрайха така)
Пък за термостата, епа 100 гр. толко ли е страшно, мен ми дига през 5 мин 100гр. в града (по-светофарите като чакам).Виждал съм го и 105 да прай в един баир (Бяла-Несебър след един камьон 10 км на втора с 20 карах). Ама това не е нещо ненормално за VW! Друг е въпроса колко са верни уредите на таблото!
Ти си луд мой човек !!З а твойта главица е нормално да прегрее
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”