Здравейте на всички
От близо седмица съм горд собственик на Фолксваген Поло. Това ми е първата лична кола ( до сега карах Opel Astra и Ford Focus, които са на баща ми). Първите ми впечатления от колата са много добри - особено в градските условия, където паркирането с по-голяма кола е леко невъзможно. Е Полото успява да влезе навсякъде

Автомобила е 98-ма година, 1.4 Dohc 16V. Доколкото разбрах този двигател се слага и на Фабийте. На пръв поглед ми се струваше, че Полото е по-тромаво от Фокуса, въпреки, че мощността и на двете е 101 к.с, но в последствие се убедих, че не е така
Колата е с 2 врати и пре доволно количество екстри - климатик, ABS, еърбег, ел стъкла и огледала, хидравлика, фарове за мъгла, чупещ волан, 15-ки BBS

Фолсвагенчето е внос от Италия, карано е от жена и тук - там има жулвания, но след като се пастира доби доста добър вид. За момента имам сериозни проблеми с нископрофилните гуми и дупките, но се надявам за напред да не се повтарят. Тези дни смятам да я оставя, за да я ослужат в сервиз. Както повелява - явно ще се сменят филтри, масло, ремъци и т.н. Та ако може някой от по-запознатите членове на клуба да ми каже и слабите страни в автомобила. Няма начин да няма такива.