Днес се събудих по особено странен начин - имаше мъж на прозореца ми!!!

Видях аз индивида, че е седнал там, на парапета (това, че беше циганин допълнително ме изправи на нокти) и реших, че няма да го безпокоя и да му говоря и отидох в тераса 1, прескочих в тераса2 (вратата и не се отваря) и бях тръгнал да го прибера на пода на терасата и да му обяснявам с бухалката, че е в частен дом, НО, О БОЖЕ, виждам комшията го напътства от улицата. След секунда-две разбрах, че има още един мангал на покрива и са дошли да отстраняват някъв теч?!?!?! Обувам се аз и слизам надолу да надуч керпичената кратуна на оня боклук, а той с цялата си наглост ми вика "Бе мислех, че нема никой. Аре да го прибереш после през ваща тераца, че е обосно през покрива". А ако бях бутнал работника, докато го "прибирам" в терасата. Яд ме е, че тръгнах да се оправям сам. Тряабваше да извикам полиция, те да се разправят. Само не мога да разбера ДО КОГА?!?!?!?! тоя тъпанар под нас (комшията който ги е извикал)ше се прави на малоумен! Това се случва за трети път. Единия път яде и бой. Какво още трябва да стане за да проумее, че покрива + терасите + апартамента са частна собственост.