VW Golf 4 1.8 turbo Проблем
russonera написа:незнам какво може да е.още 1-2 годинки и аз съм се засилил към колата,какъв разход дава и доволен ли си.
Колата нито лопа нито тропа, върви като шантава. Всичко работи на 6, започна и да не гасне толкова често, да не кажа 2 пъти за 3 дни. Но ще открия повредата, защото сега нещо с времето съм кът. Иначе като я настъпвам харчи, но това е ясно. Ако имаш брада, купи си самобръсначка.

russonera написа:Притесняваме разхода на колата.10/100 среден.А като го изпъваш и повече.А след 2 годинки бензина ще иде най-малко на 3 лева.Така че на 100 км-30 лева.По добре една Помпа дюза.116 коня.
Яка е колицата ама гълта много.
Сега така ми е щукнало

След две години, я камилата я кемълдрайвъра.
Колата я оправих след доста мъки, дебитомер.
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
Re: VW Golf 4 1.8 turbo Проблем
afferra написа:Здравейте.
Аз съм нов в клуба и с нова (стара) кола. Голф 4 20 винтила турбо
Преди една седмица станах собственик на въпросният Голф.
Колата като цяло е чук. Но ми прави един проблем.
Гасне ми по светофарите. Карам си, спирам и колата гасне, после пали с яко въртене на стартер. Понякога ми гасне в движение. За улеснение май го прави само като е загряла.
Ходих на диагностика в юнитрейд, измериха всичко, турбина, компютър, всичко общо взето и ми казаха, колата няма проблем. Обаче има.
От там други ми казаха. Сменяй въздушен филтър, бензинов и свещи! Смених всичко, купих свещи с лазерно платиниева игла, но уви....гасне.
Някой ако е имал същите симптоми със своя голф или е запознат с нещата, нека помогне. Много ще съм му благодарен!
Благодаря ви.
Колега,аз имах същия проблем/ако е точно така както го описваш/ с моята 3-ка. Гаснеше когато си поиска или пък не мога да запаля...решението при мен беше смяна на една пластина на контактния ключ за 70 лв./50 за пластината и 20 лв. за работа,щото ми разкачиха заради едно болченце целия волан със сите му черкуляци/ Кажи като ти гасне по сфетофарите как е все едно, че си върнал ключа и не е на контакт,ако е така провери за този проблем

Re: VW Golf 4 1.8 turbo Проблем
jaden написа:afferra написа:Здравейте.
Аз съм нов в клуба и с нова (стара) кола. Голф 4 20 винтила турбо
Преди една седмица станах собственик на въпросният Голф.
Колата като цяло е чук. Но ми прави един проблем.
Гасне ми по светофарите. Карам си, спирам и колата гасне, после пали с яко въртене на стартер. Понякога ми гасне в движение. За улеснение май го прави само като е загряла.
Ходих на диагностика в юнитрейд, измериха всичко, турбина, компютър, всичко общо взето и ми казаха, колата няма проблем. Обаче има.
Дебитомера....той гадината му мръсна, той правеше проблема.
Смених го и сега всичко е на 6
От там други ми казаха. Сменяй въздушен филтър, бензинов и свещи! Смених всичко, купих свещи с лазерно платиниева игла, но уви....гасне.
Някой ако е имал същите симптоми със своя голф или е запознат с нещата, нека помогне. Много ще съм му благодарен!
Благодаря ви.
Колега,аз имах същия проблем/ако е точно така както го описваш/ с моята 3-ка. Гаснеше когато си поиска или пък не мога да запаля...решението при мен беше смяна на една пластина на контактния ключ за 70 лв./50 за пластината и 20 лв. за работа,щото ми разкачиха заради едно болченце целия волан със сите му черкуляци/ Кажи като ти гасне по сфетофарите как е все едно, че си върнал ключа и не е на контакт,ако е така провери за този проблемУСПЕХ! Всъщност ако се окаже така, ще ти кажа къде си оправих моята...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”