emo-gar написа:Колеги , да знаете каква манифактурна "фабрика" за всички видове "амортизери" видях в Македония, кеф ти Закс , кеф ти Билщайн.Намира се на 50-60 км от Петрич в Дойран(Мак.). Оттогава ми се охлади желанието за смяна , кой знае дали не идват оттам, съжалявам , че не влезнах да попитам дали продават на място.При следващо ходене няма да пропусна..сигурно може нещо цена "наедро"
БИЛЩАЙН - ИЗПУСНАХА НА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА!
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
jagler написа:е тогава струва ли си на тези стари коли нашите да се дават луди пари...за уш оригинални...НЕ
Еми колега ще си копуваме некачествена стока ,ще си кътаме колите и няма да караме на бензин ами на газ че по евтино. Ние Българите хем искаме евтино хем качествено. Това никога няма да стане. И все пак за производителя на ментаци трябва да има работа де
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
хахахаха - колега тръгнал си по моя път - прочети във раздела за автосервизи - в мнението за ХЕЕД-91 почти накрая - същата история с злополучен край за мене:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... &start=150
И не забравяй БИЛЩЕЙН са румънско производство
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... &start=150
И не забравяй БИЛЩЕЙН са румънско производство
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
по-добре си вземи най-малко известните и ефтините че видиш ли те може и най здрави да излезнат пък и по-ефтино ще ти е,една каса бира и при приятел с канал и инструменти да я изпиете докато ги сменяте.Аз през живота си само 1път успях да ползвам гаранция и това само защото на същия ден след 30мин ми се прееба микровълновата,и успях да я сменя с нова на същия ден,гаранция да търсиш в БГ означава да трошиш пари,нерви и резултата ще е повече от съмнителен.Аиде със здраве и друг път гаранции да не гледате,може би след 10-15год когато законите за защита на потребителя вземат да се спазват може би... ама надали 
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- hatebur
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX
Ааааааа лоша работа.Мойте ги смених преди 2 сед.( с Билщайн) Но чесно да ви кажа нещо не ме кефят много.Колата нещо не ми харесва много в завойте.може и да е от пружините.Но маистора ми каза че стрували 83.00 лв.(маслени са) Да не би и аз да сам захапал дравцето с някой ментак
Това ли е горе-доло цената
Това ли е горе-доло ценатаВърни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”