помогнете че ме е срам
Компресора/помпата на Лукойл...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Компресора/помпата на Лукойл...
Аз ли съм индианец...техниката ли е много напреднала...отиам си помпа гуметата и о боже...компютър...не се справих. Едно на нула на компресора....значи има 4 копчета и някакви индикации....
помогнете че ме е срам
помогнете че ме е срам
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Компресора/помпата на Лукойл...
chefito написа:Аз ли съм индианец...техниката ли е много напреднала...отиам си помпа гуметата и о боже...компютър...не се справих. Едно на нула на компресора....значи има 4 копчета и някакви индикации....
Дай снимков материал де, се ша измислим кво се прави с копчелъците...
- AnyThinG4U
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Лук Ойл на К.Величков и на Т.Александров е такъв електронен може да отидете там да се пробвате и аз веднъж се мъчих с него ама се оправих някак си.Сега не мога точно да си спомня как се правеше защото беше преди година некъде но нагласяш си от копчетата + и - колко атмосфери да е то ти показва на дисплея.После слагаш на гумата и то като стигне примерно 2 атмосфери почва да пишти следователно е готово и вадиш маркуча.Компресора на този Лук Ойл се намира не на самите колонки а малко преди да излезнеш от бензиностанцията(изхода към К.Величков) в ляво едно квадратно такова успех 
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
най добре 1 во започваш да се правиш на европеец..... озърташ се .... оглеждаш нещо за четене ( по закон трябва да е написано и на българиен кънтри мурафет ..... ако няма - значи почваш да се правиш на чистокръвен българин
... после започваш да се правиш на селянин от дивия кър
....и тогава има 2 варианта : или да излезе някой да ти обясни или да излезе някой и да
или
а най малкото
решение има винаги

... после започваш да се правиш на селянин от дивия кър
....и тогава има 2 варианта : или да излезе някой да ти обясни или да излезе някой и да
или
а най малкото
решение има винаги - Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
AnyThinG4U написа:На Лук Ойл на К.Величков и на Т.Александров е такъв електронен може да отидете там да се пробвате и аз веднъж се мъчих с него ама се оправих някак си.Сега не мога точно да си спомня как се правеше защото беше преди година некъде но нагласяш си от копчетата + и - колко атмосфери да е то ти показва на дисплея.После слагаш на гумата и то като стигне примерно 2 атмосфери почва да пишти следователно е готово и вадиш маркуча.Компресора на този Лук Ойл се намира не на самите колонки а малко преди да излезнеш от бензиностанцията(изхода към К.Величков) в ляво едно квадратно такова успех
Истината е това, с + и - нагласяш налягането което те интересува ( с другия бутон се сменяха май мерните единици).
Ръгаш маркуча на вентила и то помпи или дори изпуска , ако ти е по-напомпена гумата и като е готово пищи- бегаш на другата гума.
На Ахелой имаше такъв ама вечно беше в "римонт".
Нема се плашиш!
- AnyThinG4U
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
R@do написа:ОМВ освен за помпане и кафе не стаат за друго
Адаш, щом в Софийските OMV слагат и кафе в кафето- завиждам ви, значи!
В Пловдивските в кафетата им, дето ги правят има всичко друго, но не и кафе! И ако си платиш допълнително, дават ти и още едно захарче, че да си подсладиш водата!
И не можело 1 пръст да е дълго! Машината сама си го правила!
Ай сиктир, бе! Гнусна чорба за 1 лев??!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”