Аз съм с 15" 205/50, но ми ги нарязаха. Сега се чудя дали да не сложа 195/50 15"???
Моля за мнения.
Golf III, с какви гуми /размер/ отзад си карате Голфовете?
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
На капачката на резервоара, отвътре е написано с какво може да караш, според производителя. Скромния ми опит сочи, че отклоняването от предписаното води до: повишаване разхода на гориво, неточно отчитане на километража, загуба на маневреност/ако са по-големи, щото опират в калника/ и т.н.
Това, мисля е достатъчно.

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Братле, значи както bboikov спомена вече на капачката на резервоара ти си пише. А относно кои са по-добри - значи зависи си как са ти амортесиорите. Аз съм със 195/50/15 и леко ми опират като се качат повече хора, защото амортесиорите са ми аут, но са ми дадени и като твоите за възможни. Освен това предполагам, че ще вози по-меко с по-големите гуми, така че ако имам възможността бих си сложил и аз 205 гуми. Но и 195 са готини - Гудрич карам и съм супер доволен и от летните, и от зимните. В случая въпросът е кои ти харесват повече, но щом не са ти стъргали значи нямаш ядове
Успех 

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
bboikov написа:На капачката на резервоара, отвътре е написано с какво може да караш, според производителя. Скромния ми опит сочи, че отклоняването от предписаното води до: повишаване разхода на гориво, неточно отчитане на километража, загуба на маневреност/ако са по-големи, щото опират в калника/ и т.н.
Точно.!!!Присъединявам се и аз....останалото са квартални модификации....
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
bboikov написа:На капачката на резервоара, отвътре е написано с какво може да караш, според производителя. Скромния ми опит сочи, че отклоняването от предписаното води до: повишаване разхода на гориво, неточно отчитане на километража, загуба на маневреност/ако са по-големи, щото опират в калника/ и т.н.
Подкрепям
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”