ChampioN написа:Лично при мен как стоят нещата, примерно до Елена ми излезна не повече от 10л..............което са 200 и кусур км............което значи приблизително същия разход като на Вастоп............, е за чии Х*й да слагам газова...........в града ми харчи между 5 и 6.........тоест точно 10лв...................ако сложа газова, никой няма да ме обеди че поне 8 ще ми е разхода........което е 6-7лв...........
Тя твойта сигур е пълна инжекция.... че да ти гори между 5 и 6 градско... мойто обаче е моно, 1.3 и градско сега в топлото секак си тика 8-мак, извънградското друга бира - 5, 5 и малко ма и аз си я и настъпвам....
Та ако твойто е пълна инжекция - мдам, съгласих се с тебе че инвестиция от 1000 и кусур пари за газов инжекцион си е загубена работа, ма поне при нас моно-тата малко по различно стъпват сметките..... днес седнах съвсем по бабешки да направя сметка за уредба Lovato за 425кинта с емулатори, автоматични прехвърляния газ бензин и т.н. Е, истината е една, тези 425 лв са си точно 230L бензинец ( и то при сегашните цени от 1.85) които хич да не е при среден разход градско/извънградско да приемем 6.5 си е за точно за 3500км грубо.... не че нещо ма до септември съм ги навъртял..... и по същата бабешка логика при сегашната разлика от лев и десет между горивата при норма 8/100 средно газ означава съвсем грубо че някъде около 6-7000км си я избил газовата от разликата само и то при положение разбира се че цените останат следващите месеци все така.... аз я имам колцата от амен-амен година, и дотук 19 000км.... кат се замисля колко парА е излезла през ауспуха пак ме пристяга сърцето
Инак не те убеждавам, не убеждавам никого даже, 4 години карах кола на газ, верно не точно кола, ми Шкоде
Имаше си разлика в вървенето, ма пък щъкахме из БГ-то без да се замислим ама грам, била врътката зарад морето с разкарването на малката до другия край на БГ 1800км... голем праз 90-100 лв за газ (тогава), сега на бензин същия маршрут ше ми стъпи цифром и словом 180 кинта (поне)...както вече казах..де е Киро на кирия
Инак, вярно е, че разхода се увеличава грубо казано с около литър, литър и малко, което при твоите норми от 6 градско на бенз, значи 8 макс на газ или 6*1.85=11.10 vs 8(?!)*0.72=5.76 инак казано двойно....
Бе всеки сам за себе си си решава, аз предпочитам да ги изям и изпия тез пари отколкот да ги налея в бездънния резервоар на бълхара
П.С.Колеги някой от вас да е сложил бутилката на мястото на резервната? В смисъл къв размер успяхте да съберете там? Щот днес на неколко места ме убеждават как щяла да ми стърчи с поне 4-5 санта от нивото на пода.... ше зема си хакна накрая едно от наи малките бомбета некъде по ъглите и така......