Със сигурнос ако можех да гледам оборотомера щях да стигна до 160 по бързо може би с 1сек. иначе като го сравнявам с бившия си АБФ до 100км/ч както каза е с около 1сек по бърз а до 160км/ч вече е с повече около 1,5сек на същата отсечка съм ги засичал.Иначе колата ми е с колектор JDM 4-1 и ест генерацията малко се заиграх и спортен филтър панел.Абе като за 1.6 не е злеniikoo_1 написа:rusiq_24 написа:
какви промени си вкарал по мотора, ако не е тайна![]()
От 0-100км/ч върви мн.добре и е с около 1сек по-бърза хондата от АБФ-а до към 160км/ч, ако карането беше по-чисто предполагам разликата щеше да една идея по-голяма.
Продадох АБФа :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Русия луд! ММММ аз нали ме знаете, малко не ме слуша главата и както е тръгнало нема да си взимам Голфетка,ами мисля да е нещо на 2 колелета! На пролет дай боже ще се явя с пистак! Нещо ми писнаха тея коли! Ама шапка свалям на Ръсия ,не съм секта и винаги съм казвал бегачки правят само Джингитайците! Хондата е ненормална! 
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusiq_24 написа:Със сигурнос ако можех да гледам оборотомера щях да стигна до 160 по бързо може би с 1сек. иначе като го сравнявам с бившия си АБФ до 100км/ч както каза е с около 1сек по бърз а до 160км/ч вече е с повече около 1,5сек на същата отсечка съм ги засичал.Иначе колата ми е с колектор JDM 4-1 и ест генерацията малко се заиграх и спортен филтър панел.Абе като за 1.6 не е злеniikoo_1 написа:rusiq_24 написа:
какви промени си вкарал по мотора, ако не е тайна![]()
От 0-100км/ч върви мн.добре и е с около 1сек по-бърза хондата от АБФ-а до към 160км/ч, ако карането беше по-чисто предполагам разликата щеше да една идея по-голяма.
Едва ли има по-добре вървящ 1.6 атмосферен мотор от Б16А2, япончетата са сметнали всичко предавателно число, мотор купе и т.н.
Поздравления много добре се напиня Сивика само ми е интерсно пробвал ли си го за макс. скорост и как се държи след 200км/ч спрямо АБФ-фа.
Ако имаш път през София някой път драсни едно Л.С
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Момчето с Пловдивската Honda S2000 e от Чепеларе, но живее в Пловдив. Онзи ден беше дошъл с нея и говорихме с него. Honda-та е била на Tuning екскурзия до USA и скоро се е върнала от там.Вече под капака гледката е нещо страшно, а мощността и е 520к.с. На която и скорост да и дадеш гас, колата полудява

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
понеже темата малко вече бие към обсъждане на Хонда - да питам дали е реална тази обява: http://i.mobile.bg/photos/1/big/11187012106808522_5.pic
Honda Prelude 2.2 VTEC
7500 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - септември 1995 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 185 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 100500 км
Цвят - Черен
Особености:
2(3) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Кожен салон
Лети джанти
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
колата е само за ценители. много бяга който иска може да дойде и да я пробва, тунинг на двигателя, оптичен тунинг. може и бартер
Продавач:
Регион: Бургас
тел.: 0899712962
Honda Prelude 2.2 VTEC
7500 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - септември 1995 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 185 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Купе
Пробег - 100500 км
Цвят - Черен
Особености:
2(3) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Газова уредба
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Климатик
Кожен салон
Лети джанти
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Центр. заключване
Шибедах
Допълнителна информация:
колата е само за ценители. много бяга който иска може да дойде и да я пробва, тунинг на двигателя, оптичен тунинг. може и бартер
Продавач:
Регион: Бургас
тел.: 0899712962
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
първо Честито колега - много добър избор !
Сигурен съм, че няма да съжаляваш. Хонда е много яка марка-само за хора с бензин в кръвта!
ПП:Обявата си е напълно реална, какво и има да не е! по принцип Прелюда е около 4-5000 а тая с тунинга и иска 7500 ! все пак говорим за модел 92-ра, но иначе......
Много е красива!
Сигурен съм, че няма да съжаляваш. Хонда е много яка марка-само за хора с бензин в кръвта!
ПП:Обявата си е напълно реална, какво и има да не е! по принцип Прелюда е около 4-5000 а тая с тунинга и иска 7500 ! все пак говорим за модел 92-ра, но иначе......
Много е красива!
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
и аз това гледам, като гледам плочките това е 90% снимано в германия, а и след 163 коня има акциз, тъй че цената хвръква много нагоре! въпреки това, обаче този модел е много як и може да си намериш заоколо 7000 бона яка колица след 95-та с готини джанти и оптичен тунинг!Tomcat написа:малко да те разочаровам колега, страшно съмнителна обява. снимката не е българска, колата наистина изглежда перфектна. двигателя е акцизен, и тн.
Успех!
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”