Вече за трети път в продължение на два месеца ще отварям (може би и сменям машинката) кората на дясната врата. Тъпото стъкло пак заяде, жилото изтрака и до там (въпреки че преди няма и месец сложих чисто нова механика). Успях да затворя джама като му помагах с ръката и сега ме е страх да го отворя. То се е видяло че пак ще се сменя машинката, но ако някой има по-добра идея или му се е случвало същото (няколко пъти подред да му изгърми джама) нека я сподели. Знам че има много теми относно този въпрос ама чак три пъти за два месеца да се ремонтира, ми то по-добре да си ги направя ръчни.
Ами тва е лошото на стара кола с екстри - екстрите се преебават Ако си взеел машинка на старо - възможно е да е дала фира.
Да живеят ръчните джамове!!!
Мухахаха тургай манювелата и ще си доволен,според мен разликата м/у ел и ръчка е във вида движение дето извършва ръката в единия случай натиска в другия върти,е ако можеше с мисъл тва е друго нещо
аз питах в моргата колко кинти и направо ми падна главата като ми каза 150 лева за целия механизъм,голяма ли е играчката ако си взема само жило и да го сменя защото на мен то ми е проблемно?
baby_moni написа:аз питах в моргата колко кинти и направо ми падна главата като ми каза 150 лева за целия механизъм,голяма ли е играчката ако си взема само жило и да го сменя защото на мен то ми е проблемно?
Ако ти е смачкана и пластмасовата ролка,с каналите,която движи жилото,самата смяна на жилото няма да реши нищо.
колега когато намериш новия механизъм гледай при монтажа му оптимално да опанеш жилата и от 2-те страни,не от едната да е опанато а от другата да е хлабаво,защото тогава започват да се движат едно в/у друго вътре в охлюва и се късат.разбира се нетрябва да са и мн. стегнати,виж в какво състояние ти е и охлюва ако трябва му нарежи канали.аз на моито му рязах бронята на жилото от едната страна така че да е добре опънато и от 2 те страни за да не прескача в охлюва и за сега е добре