Помощ при избор на ХЛАДИЛНИК!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За сега сагата с Хладилника приключи!!!
Надявам се да нямам проблеми с него !
Купихме ги и чак в четвъртък ще го докарат !
Та машината е Самсунг RL-36SBSW! Tози беше с най-голям обем и ни се вписа на мястото ! Има кретенията NoFrost !
Някой ако има опит с марката да сподели- дали съм гризнал дръвцето или съм ударил джакпота !!

Та машината е Самсунг RL-36SBSW! Tози беше с най-голям обем и ни се вписа на мястото ! Има кретенията NoFrost !
Някой ако има опит с марката да сподели- дали съм гризнал дръвцето или съм ударил джакпота !!

- Lyubo_Toshev
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:......... или разни там Беко и друга такава твар![]()
Който не иска да ми вярва - негова работа..и парите са си негови .......
Между другото през година 1994 месец Април станахме собтвеници на хладилник с горна камера и измишльотината "No Frost" с марката BEKO. Държа да отбележа, че това бяха и годините през които амбулантните търговци внасяха масово от Турция евтината им и долнокачествена стока. Доста роднини ни уговаряха, че не си е заслужавало парите да си даваме за тази т.н."твар". По мои груби сметки от тогава до сега са около 14 години и половина и тварта си бачка тихо като преди. Сега е при сестра ми и тя продължава да си го ползва. Слава богу за целия този период майстор или ремонт не е виждал. Това е живота...... на кого ли да вярваш ..... ма каквото и да си взел и ако изкара 10 години ...... направо си щастливец.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
100% гаранция няма..... просто при турчилята и китайчилята вероятноста да се накиснеш е точно колкото и да си на далавера...ама кой може да ти каже предварително.....
иначе то човек вече не знае - да не мислите , че на либхерите им пише произведени в БГ ..... та никой истински немец да не си купи повече
( който не вярва, нека види кой си купува джета в германия ( като знае , че се прави в Мексико )...само емигрантите
)

WDW написа:За сега сагата с Хладилника приключи!!!![]()
Подобен самсунг студи бирата вече 3-ти месец

WDW написа:russonera написа:Тогава щом си си взел вече.Ендо голямо честито
Благодаря !!!![]()
Утре ще го докарват и после ще споделям впечатления !!!![]()
Само незнам откъде да си купя кашонче с евтина Астика да го севтосам ??![]()
Нали така се правело ??
Що с тази скапана бира ще го сефтосваш?

Аз мисля че хладилника ти заслужава нещо от рода на Стела, Хайнекен или поне Загорка като за начало
Отстрани върви и една скара от тънки и леки мезенца...
Ех как ги разбирам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”