Ето 2 от темите (не са точно това, което търсех, ама продължавам):
1
2
Врътката е, че оставаш без парите, които си пратил, а и може да те разходят до другия край на Европа.

Молба към всички и по специално към тези, които внасят коли!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
The Red Guy написа:E добре де - пускам парите днес сутринта - издават ми бележка, след като ми я издадат си ги тегля обратно. И на него му пращам бележката, която реално няма пари в WU срещу нея! Къв е проблемът?
Проблемът е че такава кола НЯМА ! Или не се продава, или не е на тази цена ! Но щом ти е мерак - пробвай, и после може да разкажеш.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:The Red Guy написа:E добре де - пускам парите днес сутринта - издават ми бележка, след като ми я издадат си ги тегля обратно. И на него му пращам бележката, която реално няма пари в WU срещу нея! Къв е проблемът?
Проблемът е че такава кола НЯМА ! Или не се продава, или не е на тази цена ! Но щом ти е мерак - пробвай, и после може да разкажеш.
... и че ще се вътриш със солидна комисионна по трансфера

- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
The Red Guy написа:Хубаво, ама тоя си дава телефона, обяснява някакви работи- че всичко е наред! Ква е врътката - защо му е на тоя да прави такива неща - ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ ИМА ТАКАВА КОЛА? Как ще ми вземе парите от WU евентуално? Все въпроси, на които досега не намирам реален отговор!
за ДА ТИ ОТКРАДНЕ ПАРИТЕ БЕ

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
The Red Guy написа:Хубаво, ама тоя си дава телефона, обяснява някакви работи- че всичко е наред! Ква е врътката - защо му е на тоя да прави такива неща - ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ ИМА ТАКАВА КОЛА? Как ще ми вземе парите от WU евентуално? Все въпроси, на които досега не намирам реален отговор!
колега, като не вярваш, що не вземеш да пробваш???
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”