Стъклото на вратата запече - Голф 2
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1600
...
колега аз миналата седмица имах проблем с тоя гаден механизъм помислих си че се е изяла пластмасовата дръжка но като смъкнах механизма тцтцтц уви.Гадните шваби бяха направили самия механизъм на който се слага дръжката от аломиний и се беше счупил и няма как да се завари или да се изработи на струг,както и да е прозореца ми беше зациклил по средата,ще ти кажа как да го смъкнеш целия механизъм и да видиш какъв е проблема,развий всички болтове (на машинката,на оста по която се движи стъклото и на самото стъкло кадето се свързва с оста след което подпри стъклото с някой летвичка да не падне и завърти целия механизъм докато оста застане в хоризонтално положение след което ще излезе лесно целия механизъм.Дано съм помогнал
Последна промяна от BoBiT86 на Пон 27 авг 2007 21:53, променено общо 1 път.
-
..
ами да с мн зор тука в целия ни 4уден град по вси4ки морги ходих и няма механизъм накрая от друга морга ми изпратиха с куриер и ми излезе ма6инка=20 лв , куриер 8 лв
ама ко да се прави то в тая жега не става без да си отворя прозореца земат ме помислят 4е съм с климатик 

-
.
иначе мойта машинка смъкваше прозореца но не го вдигаше почваше да превърта като го напъна 

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”