Интересува ме някой кара ли такова нещо и ако да доволен ли е от него. Иначе с какви двигатели вървят тези машинки.
А някой има ли някакво мнение за VW Taro.
Айде със здраве...
Какво ще кажете за Golf Country
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много ме радва като го видя по пътищата Country-то, все едно че гледаш европейска версия на Big Foot, ама за съжаление само до там ми стигат познанията по тази машина. Мисля че двигателите са и същите като на нормалните и само ходовата част е променена.
Ще се радвам ако някой даде повече подробности за него
Ще се радвам ако някой даде повече подробности за него
Кънтрито е голф 2 синхро покачен върху тръбна рама с високо окачване, води се май не точно джип но SUV примерно. Голяма гъзария е и за който иска да ходи по планини и дерета е идеален и за поддръжка повечето неща са Голф 2 (не е скъпо демек), затова пък цената му е висока, върви към 7-9 хиляди дори в момента.
- Dic
- Автомобил: Seat Leon 1M
- Двигател: ARL
- Контакти:
Имам удоволствието да карам golf2 syncro, разлика между него и Country-то е май само в това, че то е дигнато. Двигателите, разбира се, са си същите
Eдинствените по-сериозни различия от обикновенните голфчета, са окачването, скоростната кутия и задното гърне, иначе всичко си е серийно. Задното предаване се включва при необходимост от нещо като вискозитетен съединител.
За повечко интересуващите се, за системата syncro описане има на http://www.golf-syncro.nl/
От тези моделчета 4x4 репоръчвам Golf Limited 1,8 16V G60 само за маняци

За повечко интересуващите се, за системата syncro описане има на http://www.golf-syncro.nl/
От тези моделчета 4x4 репоръчвам Golf Limited 1,8 16V G60 само за маняци

- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: