Хасково - Архив
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хасковска 4-ка???
Преди 2 седмици се засякох с доста добра тунинг Голф 4-ка - сребриста с Хасковска регистрация на магистралата преди Пловдив...
С какъв размер джанти е тази машина, че изглеждаше доста добре и съм се замислил 18-ки да взимам...
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за момента Малево Ще има чак след божуРище ! Щото как то знает миналата седмица имаше и не бях предолределен за срещата и едно момче от първомаи паднало от един мотор с 140++ без екип само с каска и сега малко затишие пред БУРЯ
Е БаШ Той 15 септемви бил Неделя - Хем на Стартове за одим Хем РД ИМАМ

Е БаШ Той 15 септемви бил Неделя - Хем на Стартове за одим Хем РД ИМАМ

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
MaDNesS написа:Ами за момента Малево Ще има чак след божуРище ! Щото как то знает миналата седмица имаше и не бях предолределен за срещата и едно момче от първомаи паднало от един мотор с 140++ без екип само с каска и сега малко затишие пред БУРЯ![]()
![]()
![]()
Е БаШ Той 15 септемви бил Неделя - Хем на Стартове за одим Хем РД ИМАМ![]()
15ти e събота
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Anbuch написа::cry: наистина трябва да стегнем редиците ,че напоследак гледам доста свободни електрони обикалят из града със стикери : Червен голф 3 , бяло венто TDI Х33.. А. и вчера мярнах един черен голф 3 с червен стикер
Днес се видяхме с момчето с бялото венто и му казах за четвъртък, каза ,че ще дойде
Дон Хуан Голфа написа::офф
Преди 2 седмици се засякох с доста добра тунинг Голф 4-ка - сребриста с Хасковска регистрация на магистралата преди Пловдив...
С какъв размер джанти е тази машина, че изглеждаше доста добре и съм се замислил 18-ки да взимам...
Да не би да е тази четворка дето беше на събора в Калояново с музиката за 6к лв.
- MaDNesS
- Автомобил:
- Двигател:
Ами Все още няма да съобщя Как и каде е станал ИНЦИДЕНЪТ
!!!
Голфа е в Захарната ако някои наминава можего скиба - Удара челен
повече от дясната страня - брони , преден джам , радиатор
Удара беше някаде със 100 км/ч . Аз съм добре само с рацепена устна отвътре и отвънка и няколко шева ! После ще кача снимки на машината

Голфа е в Захарната ако някои наминава можего скиба - Удара челен
повече от дясната страня - брони , преден джам , радиатор