Молба към всички и по специално към тези, които внасят коли!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам аз да видя ква врътка аджеба е измислил тоз младеж.
ПС Само не си вкарвай парите в УЮ. Мъниграм са ми на долния етаж, бачкал съм там достатъчно време, за да знам че не проблем на тия идиоти да ти вземат парите. Само такива като тебе и лондонските пенсионери, които се вързват още на лотарията останаха ...
ПС Само не си вкарвай парите в УЮ. Мъниграм са ми на долния етаж, бачкал съм там достатъчно време, за да знам че не проблем на тия идиоти да ти вземат парите. Само такива като тебе и лондонските пенсионери, които се вързват още на лотарията останаха ...
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
20vTurbo написа:The Red Guy написа:Утре ще го пробвам и ще пиша кво е станало, имам една идея...
Правилно батка, много яка сделка си намерил! Давай смело и се не бой. После да не забравиш да си вземеш и един Космо диск.
ни съ ибавай с космо диск
двама от мойте старци се изправиха благодарение на него

иначе и аз бях захапал една такава обява
и накрая му писах че съм предал всичката информация на полицията и онзи се покри....
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
juve написа:от цялата работа едно не ми е ясно ..... защо просто мераклиите не си купят една туба вазелин и да се поразходят по очила и обувки нощно време по някоя манафска улица , ами всичко е толкова сложно ?Хем кефа ще е един и същ, хем няма загуба на време..... нищо не разбирам
![]()
няма кой да види кво става през нощта, колега

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”